Montella'yı mest eden performans: A Milli Takım'da ilk 11 oynatacak

Montella'yı mest eden performans: A Milli Takım'da ilk 11 oynatacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Yunus Akgün'ü ekim ayında Karadağ ve İzlanda ile oynanacak Uluslar Ligi maçlarının aday kadrosuna çağırma kararı aldı ve ilk 11'de kullanmayı düşünüyor. 

Spor

28.09.2024, 12:38

Sezona harika bir başlangıç yapan ve Avrupa serüvenine PAOK galibiyetle başlayan Galatasaray'da Yunus Akgün son haftalarda sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Tette'in takımdan ayrılmasıyla birlikte daha fazla forma şansı bulan ve bu fırsatı iyi değerlendiren Yunus Akgün, özellikle derbide sergilediği performansının yanı sıra PAOK maçında attığı golle herkesi kendine hayran bırakırken A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da söz konusu başaruıya kayıtsız kalamadı.

Arda Turan için flaş transfer açıklaması: Sözlü olarak 2 yıllık anlaştık Arda Turan için flaş transfer açıklaması: Sözlü olarak 2 yıllık... Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN 11'DE OYNATILACAK

Sabah gazetesinin haberine göre; A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Karadağ ve İzlanda ile oynanacak Uluslar Ligi maçlarında Yunus Akgün'ü aday kadroya çağıracak. İtalyan hoca, Akgün'ü ilk 11'de kullanmayı düşünüyor.

Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek Haberi Görüntüle

MONTELLA'DAN YUNUS'A TELEFON

Vincenzo Montella, Yunus Akgün'ü arayarak form grafiği nedeniyle tebrik etti ve kendisini milli takım kadrosuna alacağını açıkladı.

Montella, Yunus Akgün'ün oyunu için çok önemli bir parça olduğunu belirterek, takımı onun etrafında kurmak istediğini de oyuncuya iletti.

Yunus Akgün bu sezon Galatasaray formasıyla 8 maçta forma giydi. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading