Morinho, Emre Mor'u gönderecek mi? "Böyle giderse, senden olmaz"

Morinho, Emre Mor'u gönderecek mi? "Böyle giderse, senden olmaz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Avusturya kampında Emre Mor'a ciddi uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Portekizli teknik direktör, yıldız oyuncunun bireysel oyun anlayışını sert bir şekilde eleştirdi.

Spor

14.07.2024, 18:13

Avusturya kampını tamamlayan Fenerbahçe'de dikkat çekici bir olay yaşandı. Teknik direktör Jose Mourinho, Emre Mor ile yaptığı özel görüşmede, oyuncunun bireysel oyun tarzını eleştirdi ve takım oyununa uyum sağlaması gerektiğini vurguladı. Haber Global'in haberine göre Mourinho, Emre Mor'a "Takım oyununda hiç yoksun. Topu aldığın zaman etrafını hiç görmüyorsun. Bireysel yeteneklerin çok üst düzey ama böyle gidersen üst düzey futbolcu olamazsın, oyun bundan ibaret değil." sözleriyle sert çıktı.

Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Haberi Görüntüle

EMRE MOR'UN KAMP DÖNEMİ PERFORMANSI

Emre Mor, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde Petrolul Ploiesti ile oynadığı maçta ikinci yarıda sahaya çıkmıştı. Avusturya kampında ise Admira Wacker karşılaşmasında 63. dakikada, Hajduk Split maçında ise 59. dakikada forma şansı buldu. Strasbourg ile oynanan son hazırlık maçında ise 79. dakikadan itibaren sahadaydı.

Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Haberi Görüntüle

GELECEĞİ BELİRSİZ

Jose Mourinho'nun bireysel oyun anlayışından dolayı eleştirdiği Emre Mor'un geleceği henüz netlik kazanmış değil. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Fatih Karagümrük'te forma giymişti. Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek ve güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak değerlendiriliyor.

Futbol'un milyonluk yıldızları: Dünyanın en çok kazanan futbolcuları belli oldu! İlk 10’da hangi yıldızlar var? Futbol'un milyonluk yıldızları: Dünyanın en çok kazanan futbolcuları belli oldu!... Haberi Görüntüle

EMRE MOR'UN KARİYERİ

Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor, daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olympiakos ve Fatih Karagümrük gibi takımlarda forma giydi. Genç futbolcu, A Milli Takım'da 15 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. Fenerbahçe'nin yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği ve Emre Mor'un takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading