Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor: İlk temas kuruldu

Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor: İlk temas kuruldu

Orta saha transferi planlayan Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Sander Berge için Burnley'e resmi teklifini iletti. Berge için mesai harcayan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun 2 futbolcuyu hiçbir şekilde kadroda düşünmediği aktarıldı.

Spor

26.07.2024, 12:00

Yeni sezona şampiyonlşuk parolasıyla giren ve kadorsunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gündem orta saha transferi.

Kadrosunu Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri ve Allan Saint-Maximin ile güçlendiren Fenerbahçe, transfere doymuyor.

Sportif Direktör Mario Branco, En-Nesyri'nin imza töreninde "Transferlerimizin yüzde 95'ini bitirdik" ifadelerini kullanırken, Sarı-Lacivertliler bir de orta saha transferi yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin İsrail takımı ile oynayacağı maç için karar verildi! Maç nerede oynanacak? Fenerbahçe'nin İsrail takımı ile oynayacağı maç için karar verildi! Maç... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE HEDEF SANDER BERGE

Orta sahada görev yapan Miha Zajc ve Miguel Crespo'yu gözden çıkaran Potekizli teknik adam Jose Mourinho'nun gönlünde Norveçli Sander Berge var. Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Sander Berge için Burnley'e resmi teklifini iletti. Mourinho'un raporu doğrultusunda hareket eden sportif direktör Mario Branco, Sander Berge ve temsilcisi ile ilk teması kurdu. Branco, Mourinho'nun istediği futbolcunun transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı! Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı! Haberi Görüntüle

BERGE'NİN ÖZELLİKLERİ

26 yaşında, 1,95 metre boyunda ve sağ ayağını kullanan Berge, 6, 8 ve 10 numara olarak her türlü orta saha pozisyonunda oynayabilen, derin adam olarak üçlü ve ikili formasyonda da katkı sağlayabilen, sık sık stoperlerin arasına girip derin oyun kurulumunda yer alan bir isim olarak dikkat çekiyor. Berge, ileriye doğru topu hızlı taşıyabilen, çok güçlü ve aynı zamanda iyi bir fiziğe sahip, ve birçok kişinin düşündüğünün aksine kısa mesafede çok hızlı olan Berge toplu ve topsuz koşuları da iyi yapmasıyla ön plana çıkıyor.

Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor… Hangi kulüp peşinde? Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor…... Haberi Görüntüle

MOURİNHO İKİ İSMİ SİLDİ

Öte yandan Jose Mourinho, 2 orta saha oyuncusunu kesin olarak gözden çıkardı. Mourinho, performanslarından memnun kalmadığı Miha Zajc ve Miguel Crespo için yönetime 'satılsın' raporu verdiği öğrenildi. Yönetim, iki futbolcu için gelen teklifleri değerlendirmeyece alacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading