Yandex Metrica

Sitede Ara

Mourinho istemiyor ama Fransa'dan talip var

Mourinho istemiyor ama Fransa'dan talip var

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun planlarında yer almayan Samet Akaydin, Fransa Ligue 1 ekibi Nice’in radarına girdi. Fransız kulübü, transfer sezonunun bitimine az bir süre kala tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Spor

22.08.2024, 13:21

Fenerbahçe’de geleceği belirsiz olan Samet Akaydin, Fransız ekibi Nice’in ilgisini çekti. Teknik direktör Jose Mourinho’nun sezon planlamasında yer almayan ve resmi maçlarda kadroya dahil edilmeyen milli stoper, Fransa yolcusu olabilir. Nice, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Akaydin’i zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak için harekete geçti.

Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Haberi Görüntüle

SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ

Ligue 1 ekibi Nice, Avrupa’da transfer sezonunun sona ermesine kısa bir süre kala, Samet Akaydin’i kadrosuna katma konusunda ısrarcı. Bu sezon Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Elemeleri listesinde yer almayan tecrübeli savunmacı, Fransız ekibine transfer olmaya sıcak bakıyor. Nice, Akaydin’i zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor ve bu transferi bir an önce sonuçlandırma amacında.

Fenerbahçe Amrabat transferini açıkladı! İşte sözleşmenin detayları Fenerbahçe Amrabat transferini açıkladı! İşte sözleşmenin detayları Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Samet Akaydin’in menajeri, Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelerek transfer sürecini görüşmeye hazırlanıyor. Avrupa’daki transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala, Nice kulübü de temsilcisini Türkiye’ye göndererek Fenerbahçe yönetimiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirecek.

Portekiz'de Portekiz'de "Türko" çılgınlığı! Kerem Aktürkoğlu ülkeyi resmen salladı Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME DURUMU

Samet Akaydin’in Fenerbahçe ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor. Ancak Mourinho’nun planları arasında yer almayan Akaydin’in, Nice’e transfer olması durumunda, hem oyuncu hem de Fenerbahçe için yeni bir sayfa açılabilir. Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmeler, transferin kaderini belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading