Yandex Metrica

Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı düşünmüyorum'

Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı düşünmüyorum'

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, yarın oynanacak Lugano maçıyla ilgili olarak  "İlk düşüncemiz yarınki karşılaşma. İstanbul'daki rövanşı şu an düşünmüyorum. Yarınki maçı kazanmak için geldik." dedi.

Spor

22.07.2024, 22:01

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, maçı kazanmak istediklerini söyledi. 

Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye oynadı, diğer ikisi döküldü Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye... Haberi Görüntüle

"İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK ÖNEMLİ"

Maçın oynanacağı Thun Stadı'nda Ganalı defans oyuncusu Alexander Djiku ile beraber kameraların karşısına geçen tecrübeli teknik direktör, "Şu ana kadar yaklaşık 30 idman ve 5 hazırlık maçı yaptık. Her idmandan ve her futbolcudan ortaya koyduğu performans için çok mutlu oldum. Herkes gelişmek için ve bana adapte olmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Oyuncular takıma adım adım katıldı. Avrupa Şampiyonası'ndan elendikçe gelen oyuncular oldu. Son katılan oyuncu grubuyla sadece 3 idman yaptık. İlk günden bu yana yaptığımız çalışmalardan çok keyif aldık. Yarın iyi başlangıç yapmak önemli, bu tarz maçları düşünerek idmanlarımızı yaptık." dedi.

Mourinho, basın mensuplarının "Yarınki maçla ilgili düşünceniz nedir? İstanbul'daki rövanşı da düşünerek mi oyun planınızı belirleyeceksiniz?" şeklinde sorduğu soruya "İlk düşüncemiz yarınki karşılaşma. İstanbul'daki rövanşı şu an düşünmüyorum. Yarınki maçı kazanmak için geldik." şeklinde cevap verdi.

Son dakika... Yılın transferi gerçekleşti! Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi Son dakika... Yılın transferi gerçekleşti! Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

SENTETİK ÇİM TERCİHİ

Ev sahibi ekibin sentetik çim tercihine ilişkin de konuşan Moruinho, futbolun yeşil sahada güzel olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Sentetik çimde oynanacak olması ev sahibi takımın tercihi, kendileri için avantaj olduğunu düşünüyorlardır. Futbol her zaman güzel, yeşil zeminde oynanmalı. Bunu hala avantaj olarak kullanmaya çalışan kulüpler var. Biz de buna adapte olmalıyız. Zeminin kuru olduğu yerlerde idman yaptık, yeşil zemine kıyasla top daha yavaş ilerliyor ama buna adapte olmalı ve yarınki maçı çıkıp kazanmalıyız."

 "Lugano teknik direktörü Mattia Croci-Torti sizi örnek aldığını söyledi. Hem Torti hem de Lugano şehriyle ilgili düşünceleriniz nelerdir?" sorusuna da cevap veren 61 yaşındaki teknik adam "Güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Ben de kendisinin çok iyi teknik direktör olacağına inanıyorum. Takımı çok organize şekilde oynuyor. Lugano benim için çok anlamlı bir şehir, Inter'de çalıştığım yıllarda çocuklarım Lugano'da okuyorlardı. Ben de onları zaman zaman almaya geliyordum. Benim için anlamlı bir yer." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading