Yandex Metrica

Mourinho mesaide! Fenerbahçe'de sıkı çalışma...

Mourinho mesaide! Fenerbahçe'de sıkı çalışma...

Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri’nde taraftarlara açık idmanla devam etti.

Spor

27.06.2024, 15:43

Saat 09:30’da teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayan antrenman, taraftarların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Antrenman öncesinde futbolcular ve teknik ekip, tribünlere giderek taraftarları selamladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve koordinasyon çalışmalarıyla sürdü.

Milli Takım'ın maçı bugün mü, saat kaçta ve ilk 11'ler belli oldu mu? | EURO 2024: TÜRKİYE - GÜRCİSTAN F GRUBU MÜCADELESİ BİLGİLERİ... Milli Takım'ın maçı bugün mü, saat kaçta ve ilk 11'ler... Haberi Görüntüle

ANTRENMAN AŞAMALARI

  • Pas ve koordinasyon çalışmaları: Teknik direktör Mourinho'nun yönetiminde oyuncular pas ve koordinasyon üzerine yoğunlaştı.
  • Hücum ve savunma organizasyonları: Yarı sahada yapılan bu çalışmalarla takımın hücum ve savunma becerileri geliştirildi.
  • Streching çalışması: Antrenman streching çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmanın ardından Mourinho ve futbolcular, tribünlere giderek taraftarların formalarını imzaladı.

Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında değişikliğe gitti Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında... Haberi Görüntüle

DJIKU VE OSAYI'NİN KAMPA KATILIMI

Sarı-lacivertli ekipte sezon tamamlandıktan sonra milli takım kamplarına katılan ve bu nedenle ekstra izinli olan Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel’in izinleri sona erdi. Sabah saatlerinde İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçen iki oyuncu, bugün kampa katılacak ve akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanda yer alacak.

Fenerbahçe, çalışmalarını akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Beşiktaş'tan transfer bombası: İnşallah almaya gideceğiz Beşiktaş'tan transfer bombası: İnşallah almaya gideceğiz Haberi Görüntüle

TARAFTARLARIN COŞKUSU

Taraftarlar, antrenman boyunca takımlarını desteklerken, futbolcular ve teknik ekip de bu desteğe kayıtsız kalmadı. Antrenman sonunda Mourinho ve futbolcular, taraftarlarla fotoğraf çektirip, imza dağıtarak coşkulu anları paylaştı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarına gösterilen bu ilgi, takımın motivasyonunu artırırken, taraftarların desteğiyle yeni sezonda başarılı bir performans sergilemeleri bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading