Yandex Metrica

Mourinho, Osayi-Samuel kararını verdi! Sıra yönetimin hamlesinde

Mourinho, Osayi-Samuel kararını verdi! Sıra yönetimin hamlesinde

Fenerbahçe, yeni sezon için iç transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talebi üzerine gündeme gelen isim ise Bright Osayi-Samuel oldu.

Spor

23.06.2024, 12:47

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 24 Haziran'da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde ilk antrenmanına çıkacak. Bu süreçte kadro yapılandırma çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor.

Mourinho dünyaca ünlü ismin peşinde! İşte transfer operasyonu Mourinho dünyaca ünlü ismin peşinde! İşte transfer operasyonu Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN TERCİHİ

Fanatik'in haberine göre, Jose Mourinho'nun takımda kalması yönünde yönetimle görüş bildirdiği Bright Osayi-Samuel için sözleşme uzatma görüşmeleri sürüyor. Nijeryalı oyuncunun yıllık 1.8 milyon euro kazandığı belirtilirken, yeni sözleşme için 2.5 milyon euro talep ettiği iddia ediliyor.

Arda ile Abdülkerim arasında eğlenceli anlar kameralara böyle yansıdı Arda ile Abdülkerim arasında eğlenceli anlar kameralara böyle yansıdı Haberi Görüntüle

PERFORMANSI VE GELECEK PLANLARI

Geçtiğimiz sezonda 39 maçta forma giyen Osayi-Samuel, 4 gol atıp 6 asist yaparak takıma önemli katkılar sağladı. Mourinho'nun planlarında önemli bir yer tutan genç oyuncu için taraflar arasında henüz anlaşma sağlanamamış olsa da görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading