Mourınho ve Szymanski'den iddialı Unıted sözleri: İlk 11 için uzmanlardan tavsiyeler alacağım!

Mourınho ve  Szymanski'den iddialı Unıted sözleri: İlk 11 için uzmanlardan tavsiyeler alacağım!

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ve Sebastian Szymanski kameraların karşına geçti. Basınla bir araya gelen iki isim, maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.  

Spor

23.10.2024, 15:58

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında Ülker Stadyumu'nda Manchester Unıted'ı ağırlayacak. Saat 22:00'da başlayacak mücadeleyi Fransız Fedarasyonundan Turpın yönetecek. Turpın'ın yardımcılıklarında; Danos ve Pabes görev alacak.

Bu zorlu müsabaka öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ve futbolcu Sebastian Szymanski Samandıra Can Bartu Tesislerinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Yerli ve yurt dış basının sorularını yanıtlayan iki isim, gündemi sarsacak açıklamlarda bulundu.

Son dakika... Zor galibiyet: A Milli Takım, Karadağ'ı tek golle geçti, liderliğini sürdürdü Son dakika... Zor galibiyet: A Milli Takım, Karadağ'ı tek golle... Haberi Görüntüle

"KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Unıted'a saygı duyduklarını söyleyen Sebastian Szymanski, "Manchester United'a saygı duyuyoruz ancak kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Alperen Şengün'den NBA tarihine geçen rekor sözleşme: Maaşı dudak uçuklattı Alperen Şengün'den NBA tarihine geçen rekor sözleşme: Maaşı dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

"GOL ATMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL"

Kendisi hakkında gol atamama eleştirisine yanıt veren Sebastian Szymanski, "Futbolcuların hayatında gol atamadığı ya da attığı dönemler olur. Milli takımda goller attım, bu durum teknik direktörden kaynaklı değil. Benim için gol atmak ya da atmamak önemli değil, önemli olan takım olarak kazanmak. Geçen seneden farklı bir şey yapmıyorum, yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Haberi Görüntüle

"BEN DE TEKNİK DİREKTÖRÜYDÜM"

Manchester Unıted ile Kadıköy'e geldikleri maça ilişkin Jose Mourinho, "Fenerbahçe de Manchester'da kaybetti. O sene Manchester United, Avrupa şampiyonu oldu ve ben de teknik direktörüydüm. Takımın elbisen de güzelmiş" dedi.

TFF'de kavga büyüyor! Mehmet Büyükekşi krizi mahkemeye taşıyor: İftira attıkları iddiasıyla dava açıyor! TFF'de kavga büyüyor! Mehmet Büyükekşi krizi mahkemeye taşıyor: İftira attıkları... Haberi Görüntüle

"UZMANLARDAN TAVSİYE ALACAĞIM"

Kadro tercihiyle alakalı Jose Mourinho, "Gazeteleri okuyacağım, haberleri takip edeceğim. İlk 11 için uzmanlardan tavsiyeler alacağım" ifadelerini kullandı.

Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı... Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu!... Haberi Görüntüle

"MANCHESTER UNITED'I YENMEK İSTİYORUZ"

Manchester Unıted maçını kazanmak istediklerini aktaran Sebastian Szymanski, "Fenerbahçe olarak motivasyonumuz her maç olduğu gibi aynı. Samsun'da beraberlik bizi üzdü ama Manchester United'ı yenmek istiyoruz. Bakalım o beraberlik sonrası nasıl bir cevap vereceğiz. Ben sahada iyi bir performans vereceğimize eminim" değerlendirmesini yaptı.

Jose Mourinho'dan Samsunspor maçında büyük değişiklik! Hangi futbolcu ilk 11'de olacak? Jose Mourinho'dan Samsunspor maçında büyük değişiklik! Hangi futbolcu ilk 11'de... Haberi Görüntüle

"DIŞARININ NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL"

Sebastian Szymanski sözlerine şöyle devam etti: "Geçen sezon başında gol ve asist anlamında harikaydım. Şu anda milli takımda da bunlara devam ediyorum. Aynı şekilde devam ediyorum ama gol anlamında şanssızlık yaşıyorum. Etrafımdaki insanlar performansımdan memnun olsun yeter, dışarıdakilerin ne dediği umrumda değil" dedi.

Türkiye'deki saha zeminlerinden yakınan Sebastian Szymanski, "Türkiye'deki zeminler hakkında konuşmak istemiyorum. Her zeminde oynamak zorunda kalabiliyorsunuz. Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı için üzgünüm ama sonuna kadar destek olacağız."

Mourinho istedi yönetim alıyor: Tottenham'ın yıldızı ocak ayında Fener'e! Mourinho istedi yönetim alıyor: Tottenham'ın yıldızı ocak ayında Fener'e! Haberi Görüntüle

"MANCHESTER'IN KORKMASI İÇİN SEBEP YOK"

Unıted hakkında yourum yapan Jose Mourinho: "Manchester United'ın teknik direktörü değilim, onların da korkması için bir sebep görmüyorum. Onlar da maçın kolay maç olmayacağını biliyordur. Zor bir maç olacağını biliyorlardır e maksimum güçle buraya gelecekler. West Ham maçı için rotasyon yapmayacaklardır. Ben de bunu yapacağım."

"Sezon başı yapılan transferlere rağmen Fenerbahçe geçen sezona göre daha yavaş oynuyor. Ne söylemek istersiniz?" Sorusuna ise Jose Mourinho, "Sizin düşünceniz bu, saygı duyuyorum" dedi.

Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Haberi Görüntüle

MANCHESTER UNITED'A GÖNDERME

"Manchester United'da sizden sonra neler oldu?" Sorusununa Jose Mourinho, "Bunu düşünmek için 1 dakikamı bile vermedim. Onlar için en iyisini diledim. Şu anda harika değillerse bile, bu beni mutlu etmiyor. Onları düşünecek vaktim yok. Ben oradayken nelerin olduğunu, nelerin olmadığını düşünmek anlamsız. Onlar Erik ten Hag'a desteklerini ve güvenlerini gösteriyorlar. Hocalarının ve takımlarının değişebileceğine inanıyorlar. Benim dönemimle fark bu. Biz Avrupa'yı kazandık, Manchester City puan cezası alırsa şampiyon olabilir. O zaman da bana bonus vermeleri gerekir" ifadelerine yer verdi.

Futbol'un milyonluk yıldızları: Dünyanın en çok kazanan futbolcuları belli oldu! İlk 10’da hangi yıldızlar var? Futbol'un milyonluk yıldızları: Dünyanın en çok kazanan futbolcuları belli oldu!... Haberi Görüntüle

"M. UNITED VE TOTTENHAM FAVORİ"

Turnuva hakkında bir değerlendirmede bulunan Jose Mourinh, "Avrupa'da Manchester United kazanamadı ama kaybetmedi de. Yeni formatı herkes anlamaya çalışıyor. Porto'ya karşı deplasmanda oynamak kolay değil. Twente'ye karşı biz de oynadık. Old Trafford'da herkes kazanmalarını bekler. Manchester United'ın yüksek bir potansiyeli var. İki beraberlik onları favori yapmaz ama kötü de etkilemez. 8 maçın 4'ünü kaybetseler bile, kalan 4 maçı kazanarak 12 puanla kolayca üst tura çıkabilirler. Bu turnuvada Manchester United ve Tottenham'ın favori olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Premier Lig çok farklı ve biz en güçlü adaylardan biriyle oynayacağız."

"Geçen maçta kimlerin oynayıp, oynamayacağını söyledi. Bu kez de bilgi verebilir mi?" sorusuna Jose Mourinho, "Sol bek için TV'deki uzmanlardan tavsiye alırım. Kostic, Levent ve Jayden kadroda yok. O uzmanların her şeye çözümü var. Türkçe anlamıyorum ama siz tavsiye yaparsanız, yarın korunmuş olurum. Belki Szymanski dersiniz, solak ve hızlı. Gol de atamıyor... Uzman tavsiye ederse yaparız!"

Sir Alex Ferguson  ile ilgili İngiliz basının sorusuna Jose Mourinho, "Sir Alex Ferguson ile harika ilişkim var. Belgeselim çıktığında saygımın nedenini göreceksiniz. Kulüpteki elçi rolünü kaybetmesinin bir önemi yok. Onun rolü elçi rolünden ver birkaç pounddan daha değerli. Herkes onu seviyor ve saygı duyuyor" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho sözlerine şunu ekledi: "Manchester United'ın transferleriyle ilgili cevap veremem. Onlara başarılar diliyorum.  Futbolun doğası gereği onlarla karşılaşacağız ve ben kazanmak istiyorum. Manchester United'ın durumuna güldüğümü ve akıl oyunlarımı yaptığımı düşünüyor olabilirsiniz. Onları analiz ettik ve gerçekten iyi takımlar. En yakın zamanda başarıya ulaşacaklardır. Umarım yakın zamanda olur. Umarım bir gün İngiltere'ye gidersem, o zamandan önce başarılı olurlar. Şu an onlara karşı bir duygum yok."

Takım kıyaslaması yapan Jose Mourinho, "Porto, Chelsea, Real Madrid gibi büyük takımlarla Manchester United'a rakip oldum. İki takımı kıyaslarsak, arada büyük bir boşluk ve fark var. Biz de bunu kapatmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'deki hakem kararlarını eleştiren Jose Mourinho: "Sofyan Amrabat'ın penaltı olmayan pozisyonda tekrarını 12 kez gösterdiler. İrfan Can'a yapılan faulü göstermediler. Medya herkese adil olsun" dedi.

Trabzonspor'dan şok mali açıklama: Borcu dudak uçuklattı! Trabzonspor'dan şok mali açıklama: Borcu dudak uçuklattı! Haberi Görüntüle

"SEZONU KAPATTI"

Jayden Oosterwolde'nin durumu hakkında bilgi veren Jose Mourinho, "Jayden Oosterwolde bence sezonu kapattı. Mayıs ayı başında 1-2 maç oynamak için dönerse, sürpriz olur" dedi.

Taraftara seslenen Jose Mourinho, "Manchester United'a karşı 11'e 11 kazanamayız! Yarın 35 bin kişinin arkamızda olmasına ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading