Yandex Metrica

Sitede Ara

Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt

Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç liderliğindeki yönetim, Al Nasr'da forma giyen Anderson Talisca için kulübünü 10 milyon euro bonservise ikna etti. Talisca, Fenerbahçe'nin teklifine sevindi ancak Mourinho, kadrosunda Szymanski olduğunu gerekçe göstererek bu transferi veto etti.

Spor

13.09.2024, 12:34

Transfer döneminin bitimine saatler kalırken Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'nın Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre; Fenerbahçe'nin Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Talisca ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Ancak teknik direktör Jose Mourinho'nun elinde Szymanski gibi bir oyuncu olduğu için Brezlyalı futbolcunun transferini veto ettiği öğrenildi.

TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE YÖNETİMİ İKNA ETTİ

Saraı-lacivertli yönetim, Talisca'yı transfer etmek için Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 10 milyon Euro'luk bonservis bedelinde anlaşmaya varıp 30 yaşındaki futbolcuyuda ikna etti. Yönetim, yapılan temasların ardından Talisca'nın kadroya katılabileceğini teknik direktör Jose Mourinho'ya iletti. Ancak Mourinho'nun, yönetime "Bu transfere gerek duymuyorum çünkü elimde Szymanski var. Ayrıca bu oyuncunun savunması Szymanski'ye göre daha zayıf.'' dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Haberi Görüntüle

''TALİSCA'YA GEREK YOK''

Brezilyalı futbolcuyu veto eden Jose Mourinho, daha çok koşan, oyunun iki yönünü oynayabilen savunma katkısı da yüksek olan bir orta saha planı yaptığını yönetime iletti. Portekizli teknik adamın Sebastian Szymanki'nin Talisca'ya göre kendi sistemine çok daha uyumlu olduğunu dile getirdiği öğrenildi. Portekizli hocanın "Takımızda Szymanski var, Talisca'ya gerek yok" cevabı sonrasında yönetim de frene bastı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading