Mourinho'nun bilgisayar hamlesi dünyayı salladı: Hem dahi hem deli

Mourinho'nun bilgisayar hamlesi dünyayı salladı: Hem dahi hem deli

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-0 yendiği maça Jose Mourinho'nun hareketi damga vurdu. Jose Mourinho, müsabakanın 78. dakikasında bilgisayarını yayıncı kuruluşun kamerasının önüne bırakarak bir pozisyonla ilgili tepkisini gösterdi. Bu hareketin ardından Mourinho sarı kart gördü. Portekizli teknik adamın bu hareketi dünya medyasında geniş yer aldı.

Spor

30.09.2024, 11:16

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Ezeli rakibi Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalmasıyla birlikte puan farkını azaltma şansını iyi değerlendiren Fenerbahçe, Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor'u 2-0'la geçmesini bildi.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Tadic ve Kelven (K:K) kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Galatasaray ile arasındaki puan kaybı 3'e inerken Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun hareketi geceye damga vurdu.

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de tarih yazıyor! 10 yıl sonra bir ilk... Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de tarih yazıyor! 10 yıl sonra bir ilk... Haberi Görüntüle

''BİZİM AÇIMIZDAN TEMİZ GOLDÜ''

Jose Mourinho, müsabakanın 78. dakikasında bilgisayarını yayıncı kuruluşun kamerasının önüne bırakarak bir pozisyonla ilgili tepkisini gösterdi. Bu hareketin ardından Mourinho sarı kart gördü.

Maçın ardından konuya ilişkin açıklamada bulunan Jose Mourinho, "Ofsayt yoktu bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum. Rakibin sol beki ofsaytı bozuyordu. Bizim açımızdan temiz bir goldü." ifadelerini kullandı. 

Portekizli teknik adamın bu hareketi dünya medyasında geniş yer aldı. İşte Jose Mourinho'nun protestosunun dış basında yansımaları:

Son dakika... Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne harika başlangıç: 3 gol 3 puan Son dakika... Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne harika başlangıç: 3 gol... Haberi Görüntüle

''SARI KART CEZASINI İCAT ETTİ''

İngiliz merkezli Dailymail'de yer alan haberde Jose Mourinho'nun hareketi için, "Jose Mourinho, hakem kararlarına itiraz etmenin benzersiz bir yolunu buldu." ifadeleri yer aldı.

Planet Football ise Jose Mourinho'nun yayıncı kuruluş kamerasının önüne bilgisayarını koymasıyla ilgili olarak şu yorumda bulundu; "Futboldaki son sarı kart cezasını icat etti" 

Daily Record'daki haberde ise Mourinho'nun tuhaf bir sarı kart gördüğü belirtilerek Portekizli çalıştırıcının yaptığı hareket detaylıca anlatıldı.

Galatasaray PAOK'u 3 golle yıktı UEFA ülke puanı güncellendi Galatasaray PAOK'u 3 golle yıktı UEFA ülke puanı güncellendi Haberi Görüntüle

''DAHİ VE DELİLİK''

İspanyol AS gazetesi ise deneyimli teknik direktörün protestosunu "Bir Mourinho şovu daha" başlığıyla okurlarıyla paylaştı.

Jose Mourinho'nun hareketinin büyük yankı uyandırdığını belirten Sport 45 ise  "Mourinho'nun son gösterisi" başlığını tercih etti.

Sky Sport, "José Mourinho'nun protestosu: Dzeko'nun izin verilmeyen golü için PC kamera önünde" başlığıyla Mourinho'nun tepkisini sayfasına taşıdı.

İtalya'nın önde gelen gazeteleri arasında yer alan La Gazzetta dello Sport'taki haberde ise Mourinho için "Dahi ve delilik" ifadesi dikkat çekti.

Corriere dello Sport'ta ise Mourinho'nun yeni bir protesto şekli icat ettiği belirtildi ve "Mourinho'dan daha önce hiç görülmemiş bir protesto" denildi.

120 günlük hasret! Şenol Güneş kesin emir verdi: Trabzonspor'da tek parola galibiyet 120 günlük hasret! Şenol Güneş kesin emir verdi: Trabzonspor'da tek... Haberi Görüntüle

''MOURİNHO ŞOVU TÜRKİYE'DE''

Eurosport'ta yer alan haberde de Mourinho'nun kendine has üslubuyla futbol dünyasında ses getirecek yeni bir harekette bulunduğu ifade edildi ve "Mourinho şovu Türkiye'de" başlığı kullanıldı.

A Bola'da Mourinho'nun bilgisayarını kameraların karşısına koymasına geniş yer ayırdı. Haberde "Mourinho olağandışı davranışları nedeniyle yeniden ilgi odağı oldu" ifadeleri yer aldı.

Portekiz gazetesi Record ise "İnanılmaz" başlığını attı. Haberde, "Mourinho, Edin Dzeko'nun iptal edilen golünün ardından tarzını gösterdi" ifadelerine yer verildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading