Yandex Metrica

Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı...

Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı...

Fenerbahçe yönetiminin rekor bonservis bedeliyle Brighton'a transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu için yapılan teklif ortaya çıktı. Mourinho basın toplantısında Ferdi için "Kalsaydı Avrupa'nın en çok kazanan beklerinden olacaktı" ifadelerini kullanmıştı.

Spor

02.09.2024, 10:14

Fenerbahçe, yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoplu'nu 30+5 milyon Euro karşılığında Brighton'a göndermişti. Sarı lacivertliler, milli oyuncunun kalması için son ana kadar diretse de Ferdi'nin tutumu transferde etkili rol oynadı.

Diğer yadan Sarı kanarya, Ferdi'nin takımda kalması adına başarılı futbolcuya yeni sözleşme de önermişti.

Sarı lacivertlilerin milli futbolcuya yaptığı yeni teklif gün yüzüne çıktı.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

YENİ TEKLİF

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, ayrılmadan önce 1.5 milyon euro kazanan Ferdi Kadıoğlu'na 4 milyon euro teklif etti.

Bu teklife karşı  İngiltere Premier Lig'de oynama hedefi olan Ferdi Kadıoğlu, Brighton'ın 2.5 milyon euroluk teklifine "evet" dedi.

Tecrübeli hoca Mourinho da Alanyaspor galibiyeti sonrası bu konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Kimse beklemiyordu! 19'luk yetenek Suudi Arabistan'a transfer oldu Kimse beklemiyordu! 19'luk yetenek Suudi Arabistan'a transfer oldu Haberi Görüntüle

''FERDİ'Yİ SATMAK HİÇ İSTEMEDİ''

"Fenerbahçe Ferdi'yi satmayı hiç istemedi. Kulüp, Ferdi'ye harika bir teklif yaptı. Kabul etseydi Avrupa'nın en çok kazanan bek oyuncularından biri olacaktı ama oyuncu gitme kararı verdi."

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading