Yandex Metrica

Sitede Ara

Mourinho'nun gözüne giremeyen iki isim: O bölgeye transfer istedi

Mourinho'nun gözüne giremeyen iki isim: O bölgeye transfer istedi

Fenerbahçe'de Krunic ve Zajc’ın performansından memnun olmayan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, iki futbolcunun bölgesine de transfer istedi.

Spor

15.07.2024, 11:03

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de gözler 23 Tammuz'da Lugano ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçına çevrildi.

Avusturya kampını noktalayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, takımda kalacak ve gidecek isimleri yavaş yavaş belirlemeye başladı.

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Haberi Görüntüle

MOURİNHO, İKİ İSMİ BEĞENMEDİ

Dönemin teknik direktörü İsmal Kartal'ın gözbebeği olan Miha Zajc ve Rade Krunic'in performansından memnun kalmayan Mourinho, iki isimle ilgili raporunu yönetime sundu.

Krunic ve Zajc’ın performansından memnun olmayan Mourinho’nun iki futbolcunun bölgesine de transfer istediği öğrenildi.

Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Ücreti ve talipleri artıyor Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Ücreti ve talipleri artıyor Haberi Görüntüle

KAMPIN FLAŞ İSMİ BARTUĞ ELMAZ

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun performansından etklendiği ilk oyuncu Bartuğ Elmaz oldu. Portekizli çalıştırıcının ön libero olarak görev verdiği Bartuğ Elmaz performansıyla göz doldurdu. Mourinho'nun gözüne girmeyi başaran 21 yaşındaki futbolcu hazırlık maçlarında da başarılı bir oyun sergiledi.

Brighton'a hayat öpücüğü! Ferdi Kadıoğlu'nun takımı Manchester United'ı son dakikada yıktı Brighton'a hayat öpücüğü! Ferdi Kadıoğlu'nun takımı Manchester United'ı son dakikada... Haberi Görüntüle

''HOCAM BANA GÜVENDİ''

Fransa temsilcisi Strasbourg'u 4-0 yenen Sarı-lacivertlilerde genç futbolcusu Bartuğ Elmaz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"Mourinho geldiği ilk günden beri açıkçası çok heyecanlıydım. Hemen sezon başlasın istiyordum. Hocam da bana güvendi, şans verdi. Verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading