Yandex Metrica

Sitede Ara

Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için servet dökmeye hazır

Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için servet dökmeye hazır

Fenerbahçe, Corinthians forması giyen 19 yaşındaki hücum oyuncusu Wesley için 18 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun uzun süredir takip ettiği genç yetenek için sarı-lacivertliler, yeni bir teklif hazırlığında.

Spor

19.07.2024, 11:45

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve bu bağlamda Brezilya’nın Corinthians takımında forma giyen 19 yaşındaki hücum oyuncusu Wesley için harekete geçti. UOL Esporte'nin haberine göre, sarı-lacivertli kulüp, Wesley'i kadrosuna katmak için 18 milyon Euro’luk bir teklif yaptı. Ancak Corinthians, bu teklifi kabul etmedi.

Kerem Aktürkoğlu transferinde Fatih Terim detayı: Önce telefon sonra imza Kerem Aktürkoğlu transferinde Fatih Terim detayı: Önce telefon sonra imza Haberi Görüntüle

CORINTHIANS'IN YÜKSEK TALEBİ

Haberde, Corinthians'ın genç futbolcu Wesley için 30 milyon Euro talep ettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin ise önümüzdeki günlerde yeni bir teklifte bulunması bekleniyor. Sarı-lacivertli kulübün, bu transfer için ne kadar ileri gideceği merak konusu.

Ferdi Kadıoğlu bonservisi ne kadar? Fenerbahçe Ferdi'yi ne kadara sattı, kaç para kazandı? Ferdi Kadıoğlu bonservisi ne kadar? Fenerbahçe Ferdi'yi ne kadara sattı,... Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN UZUN SÜREDİR TAKİP ETTİĞİ İSİM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, genç futbolcu Wesley'i Roma’yı çalıştırdığı dönemden beri takip ettiği kaydedildi. Mourinho’nun Wesley’e olan ilgisi, transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe’nin hücum hattına büyük bir katkı sağlayacağının sinyallerini veriyor.

İZLE | Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi İZLE | Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi Haberi Görüntüle

WESLEY'İN PERFORMANSI VE GELECEĞİ

Bu sezon Corinthians formasıyla 38 maça çıkan Wesley, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcunun takımıyla 2027 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe, Wesley transferini gerçekleştirerek hücum hattını genç ve dinamik bir oyuncuyla güçlendirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, bu transferle birlikte kadrosunu güçlendirme ve şampiyonluk yolunda önemli adımlar atma hedefinde. Wesley gibi genç ve yetenekli bir oyuncunun transferi, sarı-lacivertli ekibin uzun vadeli planlarına da katkı sağlayacak. Fenerbahçe taraftarları, bu büyük transfer hamlesinin gerçekleşmesini heyecanla bekliyor.

 

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading