Mourınho'nun kariyeri boyunca aldığı tazminatlar dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler korktu! Ya başarısız olursa?

Mourınho'nun kariyeri boyunca aldığı tazminatlar dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler korktu! Ya başarısız olursa?

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun kariyeri boyunca toplamda aldığı tazminatlar dudak uçuklattı. Fenerbahçe taraftarında endişe uyandıran durum sonrası Jose Mourınho'nun Fenerbahçe'den alacağı tazminat rakamı ne kadar? Kariyeri boyunca aldığı tazminat rakamı ne kadar? Detaylar haberimizde...

Spor

22.10.2024, 13:08

Fenerbahçe, sezon başında dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getirme kararı aldı. Tecrübeli hoca ile Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza töreni ile 2 yıllık kontrata imza atıldı. Fenerbahçe taraftarının yoğun ilgi gösterdiği imza töreni Avrupa basınında geniş yankı bulmuştu.

Büyük ümitlerle takımın başına getirilen Jose Mourinho, ekibiyle birlikte senelik 10.500.000 avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya vardı. Dudak uçuklatan maaşın yanında Jose Mourinho'nun tazminatıda bir hayli merak ediliyor.

Son maçlarda özellikle Kadıköy'de alınan 3-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle beraber bir düşüş içerisine giren Fenerbahçe'de ligde alınan 2-2'lik Samsunspor beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun ağır eleştiriler almasına sebebiyet veren bu durum sonrası tecrübeli teknik adamın geleceği tartışılmaya başlandı.

Fenerbahçe, önündeki zor fikstürden kötü sonuçlar ile ayrılması durumunda Teknik Direktör Jose Mourinho ile ipler kopabilir. Fenerbahçe, bu durumda dünyaca ünlü teknik direktöre verilecek tazminat Fenerbahçe taraftarı arasında tartışılmaya başlandı.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile yollarını ayırması halinde tazminatının 24 milyon euro civarında olabileceği iddia ediliyor. Ancak bu rakam, gelişmelere bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Mourinho’nun geçmişte aldığı tazminatlar dikkat çekiyor. Chelsea’den 18 milyon sterlin, Real Madrid’den 17 milyon sterlin, bir kez daha Chelsea’den 12.5 milyon sterlin, Manchester United’tan 17 milyon sterlin, Tottenham’dan 18 milyon sterlin ve Roma’dan da 3 milyon sterlin tazminat aldı. Toplamda, Mourinho’nun eline geçen tazminat miktarı 85.5 milyon sterlin olarak kaydedildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading