Yandex Metrica

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu

Victor Osimhen’in Galatasaray’a transferi gündemdeyken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun daha önce yaptığı açıklamalar sosyal medyada yeniden gündem oldu. Osimhen'i Drogba'ya benzeten Mourinho, Nijeryalı golcü için çarpıcı değerlendirmelerde bulunmuştu.

Spor

02.09.2024, 18:46

Galatasaray, Avrupa futbolunda büyük ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Napoli’nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen’i kadrosuna katmaya yakın olan sarı-kırmızılılar, bu transferle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Transfer haberleri spor dünyasında geniş yankı uyandırırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Osimhen ile ilgili geçmişte yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal medya hesabından açıklandı Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal... Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN OSIMHEN YORUMU

Jose Mourinho, Victor Osimhen’i daha önce Didier Drogba’ya benzetmiş ve bu benzetme futbol dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. Portekizli teknik adam, "Osimhen, Drogba'ya benziyor ama Didier kendini hiç yere atmazdı." sözleriyle Osimhen’in oyun tarzını eleştirmiş, özellikle İtalya’daki futbol anlayışını vurgulamıştı.

Mourinho ayrıca, Osimhen’in İngiltere’ye transfer olması durumunda oyun tarzını değiştirmek zorunda kalacağını belirtmişti. Bu sözler, Mourinho’nun Osimhen’in yeteneklerine duyduğu hayranlığı gösterse de, oyuncunun bazı yönlerini eleştirdiğini de ortaya koymuştu.

SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN OSIMHEN'E İLGİSİ

Jose Mourinho, Victor Osimhen’e olan ilgisini de açıkça dile getirmişti. "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın Osimhen transferini bitirmesi durumunda ise, Mourinho ilgi duyduğu oyuncu ile ezeli rakip olarak Süper Lig'de mücadele edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading