Mourinho'ya hayranlık dolu sözler: Dzeko'dan beklenmedik açıklamalar!

Mourinho'ya hayranlık dolu sözler: Dzeko'dan beklenmedik açıklamalar!

Fenerbahçe’nin golcüsü Edin Dzeko'dan Mourinho'ya övgü dolu sözler söyledi. Dzeko, Jose Mourinho'yla çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve Roma'da ayrılmasını Portekizli çalıştırıcının istemediğini belirtti.

Spor

19.10.2024, 15:44

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Edin Dzeko, La Gazette della Sport'a verdiği röportajda, Serie A'da Roma ve Inter forması giydiği dönemleri değerlendiren Dzeko, Roma'nın Olimpico Stadyumu'nda Inter'e transfer olduktan sonra oynadığı ilk maçı ve o maçta yaşadığı duygusal anları hatırladı. 3-0 kazandıkları o maçta gol attığını vurgulayan Dzeko, "Olimpico benim evimdi. Daha önce hissetmediğim çok güçlü bir duygu" ifadelerini kullandı.

BENİM GİBİ PES ETMEDİ

Yeni Roma golcüsü Artem Dovbyk hakkında da konuşan Dzeko, Serie A'nın zorluklarına dikkat çekti. Dzeko, "Geçtiğimiz yıl İspanya'da gol kralıydı. Başlarda zorluk çekti ama benim gibi pes etmedi" dedi. Kendisi de Serie A'daki başlangıç döneminde eleştirilerle karşılaştığını ancak asla pes etmediğini belirtti.

HARİKA BİR ADAM

Mourinho ile olan ilişkisine de değinen Dzeko, Roma'ya gitmeden önce Mourinho ile 1 ay çalıştığını ve ayrılmasının Mourinho için mutsuz bir durum olduğunu ifade etti. Dzeko, ‘’Jose harika bir adam ve inanılmaz bir karizmaya sahip. Rakip olarak bile konuştuğunda onu dinlemek için oradaydım. Söylediklerinin harika bir değeri var. Burada onunla çalışmaktan dolayı çok gururluyum." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading