Yandex Metrica

Mumu yatsıya kadar bile yanmadı! Pazarlık bir yana, Beşiktaş'ın Chiesa tarafıyla teması bile yokmuş: Menajer bihaber

Mumu yatsıya kadar bile yanmadı! Pazarlık bir yana, Beşiktaş'ın Chiesa tarafıyla teması bile yokmuş: Menajer bihaber

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus'un yıldız oyuncusu Federico Chiesa'nın transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ancak Chiesa'nın menajeri Fali Ramadani, Yücel'in iddialarını jet bir şekilde karşılık vererek sert bir yalanlamada bulundu ve Beşiktaş'ın Chiesa transferine dair hamle dahi yapmadığı ortaya çıktı.

Spor

11.08.2024, 18:52

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus forması giyen Federico Chiesa'nın transfer süreci hakkında açıklamalar yaparak gündeme bomba gibi düştü fakat Chiesa'nın menajerinden gelen açıklamayla olayın seyri değişti. 

NTVSPOR'un haberine göre, Yücel, siyah-beyazlı kulübün bir süredir Chiesa ile ilgilendiğini ancak oyuncunun yüksek maliyetleri nedeniyle transferden vazgeçtiklerini dile getirdi fakat Chiesa'nın menajeri Fali Ramadani, yapılan açıklamalara jet bir dönüş yaparak Yücel'in bu açıklamalarını sert bir dille yalanladı.

Futbol dünyası şokta: Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Adanaspor teknik direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti Futbol dünyası şokta: Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Adanaspor teknik direktörü... Haberi Görüntüle

HÜSEYİN YÜCEL'İN CHIESA AÇIKLAMASI

TRT Spor’a konuşan Hüseyin Yücel, Beşiktaş’ın Juventuslu yıldız Federico Chiesa ile yaklaşık 10 gündür ilgilendiğini doğruladı. Yücel, "Oyuncunun 9 milyon euro maaş, kulübünün ise 15 milyon euro bonservis beklentisi var. Şu anda 7 kulüp devrede. Biz teklifimizi yaptık, ancak beklentiler çok rasyonel değil. Beşiktaş’ın menfaatleri futbolcu isimlerinden çok daha önemlidir. Dolayısıyla bugün itibarıyla Chiesa, Beşiktaş’ın gündeminden kalkmıştır." dedi.

Yücel, bu açıklama ile Chiesa transferinde temasta olduklarını fakat şartların uygun olmaması sebebiyle askıya alındığını kamuoyuna ilan etti.

Kendi gitti ama aklı kaldı! Ferdi'den Fenerbahçe'ye şok eden telefon Kendi gitti ama aklı kaldı! Ferdi'den Fenerbahçe'ye şok eden telefon Haberi Görüntüle

MENAJER FALI RAMADANI'DEN SERT YANIT

Chiesa'nın menajeri Fali Ramadani ise bu açıklamalara hızlı bir yanıt verdi. İtalya'nın Bergamo şehrinde Sky Sport'a konuşan Ramadani, Hüseyin Yücel'in açıklamalarını yalanladı "Söz konusu kişiyi tanımıyorum ve Federico için Beşiktaş ile hiçbir zaman pazarlık yapmadım." şeklinde konuştu.

Oakn Buruk'tan 3 futbolcuya ağır fatura! Adana Demirspor'a karşı yeni kadro Oakn Buruk'tan 3 futbolcuya ağır fatura! Adana Demirspor'a karşı yeni... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ VE HÜSEYİN YÜCEL'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bu gelişme, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in transfer için temas kurmamasına rağmen, neden transfer pazarlığındaymış gibi açıklamalarda bulunduğu konusunda futbol kamuoyunda şok etkisi yaratırken, bu ağır geri dönüşe Beşiktaş ve Hüseyin Yücel tarafından nasıl bir karşılık verileceği ise merak konusu oldu.

Milli sporcu Meryem Betül Çavdar'dan Jackie Chan paylaşımı viral oldu! Milli sporcu Meryem Betül Çavdar'dan Jackie Chan paylaşımı viral oldu! Haberi Görüntüle

CHIESA'NIN GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Juventus’un 26 yaşındaki yıldız oyuncusu Federico Chiesa, geçtiğimiz sezon 37 maça çıkarak takımına 10 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı. Chiesa’nın geleceği ise şu an belirsizliğini koruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading