Yandex Metrica

Muslera kaç maç ceza aldı? işte gündemdeki büyük ceza...

Muslera kaç maç ceza aldı? işte gündemdeki büyük ceza...

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçında Galatasaray evinde Young Boys'a 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. İsviçre ekibinin golünü sonrası sarı kırmızılıların tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın golü atan Virginius'a tekme atması büyük tepkiye neden oldu. İşte Muslera'yı bekleyen büyük ceza...

Spor

28.08.2024, 12:25

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanş maçında Galatasaray sahasında İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaştı.

Maçta 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden sarı kırmızılı ekip, yolnua Avrupa Ligi'nde devam edecek.

İsviçre takımının golünün ardından Fernando Muslera'nın golü atan Virginius'a tekme atması İsviçre'de büyük tepki topladı.

20min, "Galatasaray kalecisi YB oyuncularına vahşice saldırdı" yazdı.

Spox ise "Galatasaray kalecisi sinir krizi geçirdi" derken Muslera'nın oyundan çıkarılan Ugrinic ve Colley'e de saldırdığı iddia edildi.

Nau'daki haberde Muslera'nın şiddet eyleminde bulunduğu ve kırmızı kart gördüğü belirtildi.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

''10 MAÇ CEZA ALMALI''

Sosyal medyada ise İsviçreli taraftarlar tecrübeli kalecinin Virginus'a yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu yazarken UEFA'yı 10 maç ceza vermeye çağırdı.

Sosyal medyada birçok taraftar tepkisini paylayaşarak UEFA'yı etkitlediği metinde şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın Uruguaylı 38 yaşındaki kalecisi Néstor Fernando Muslera Micol, Young Boys adına gol attığı için rakip forvet Alan Virginius'u tekmeledi. Saf şiddeti içeren bu tür davranışlara UEFA müsabakalarında izin verilmemeli. Alan Virginius doğduğunda, Muslera zaten profesyonel bir futbolcuydu. 38 yaşında bir kalecinin çocuk yaşındaki bir oyuncuya tekme atması ağır bir şekilde cezalandırılmalı, UEFA almalı ve kalecinin niyetini araştırmalı, bunun sonucunda en az 10 maç ceza almalı."

 

Habere Tepki Ver

1

1

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading