Yandex Metrica

Sitede Ara

Mustafa Hekimoğlu için devler sırada: Beşiktaş satışına tek şartla izin verecek

Mustafa Hekimoğlu için devler sırada: Beşiktaş satışına tek şartla izin verecek

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki golcüsü Mustafa Hekimoğlu'na Avrupa'dan büyük ilgi var. Siyah-beyazlı kulüp, genç golcünün satışına tek şartla izin verecek.

Spor

20.09.2024, 12:16

Bu sezon kendisine verilen şansı iyi kullanan ve ortaya koyduğu peformansla milli takıma kadar yükselen Beşiktaş'ın 17 yaşındaki golcüsü Mustafa Hekimoğlu'na Avrupa'nın büyük bir ilgisi var.

Güçlü fiziğinin yanısıra hava toplarındaki hakimiyeti ile de dikkatleri üzerine çeken Mustafa Hekimoğlu, son dönemde de antrenmanlarda parlayan isimlerden biri oldu. 17 yaşındaki oyuncu, idmanlarda attığı gollerle adeta parmak ısırttı.

Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DAN İLGİ BÜYÜK

İspanya, İngiltere, Fransa ve İtalya'dan bazı kulüpler, Mustafa Hekimoğlu'nu şimdiden yakın takibe aldı. Kulüpler, genç futbolcunun maçlarını izleyip ististiklerini not alıyor.

Ancak Beşiktaş yönetimi, genç golcüyü kadroda tutmak istiyor. Hatta Mustafa Hekimoğlu'nun oynayıp goller attıkça değerinin artacağına inanıyor.

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Ancelotti çileden çıktı! Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Ancelotti çileden çıktı! Haberi Görüntüle

TEK ŞARTLA İZİN VERİLECEK

Bu bağlamda Beşiktaş yönetimi ise futbolcunun ayrılığına tek şartla onay verecek. Siyah-beyazlılar, sadece astronomik bir teklif gelmesi halinde Mustafa Hekimoğlu'nun satışını onaylayacak. 

Mustafa Hekimoğlu, bu sezon Beşiktaş forması ile toplam 6 resmi maça çıktı. 17 yaşındaki oyuncu sahaya çıktığı müsabakalarda 1 kez gol sevinci yaşadı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading