Napoli'den 'yok artık' dedirtecek fırsat transferi: Bedavaya aldı

Napoli'den 'yok artık' dedirtecek fırsat transferi: Bedavaya aldı

Napoli, Roma ile yollarını ayıran Leonardo Spinazzola'yı kadrosuna kattı. Roma formasıyla 2019'dan beri sahada yer alan deneyimli oyuncu, kariyerine Napoli'de devam edecek.

Spor

10.07.2024, 16:21

Napoli, İtalyan futbolunun önde gelen isimlerinden biri olan Leonardo Spinazzola'yı transfer ettiğini resmen duyurdu. 31 yaşındaki futbolcu, Roma ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest kalmıştı ve Napoli, bu fırsatı değerlendirerek yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı. Bu transferin dikkat çeken noktası ise Napoli'nin Spinazzola için herhangi bir bonservis bedeli ödememesi oldu.

Tarihi an yaşanıyor: Avrupa Süper Ligi'nin ilk maçları beli oldu! Ne zaman başlıyor? Tarih verildi... Tarihi an yaşanıyor: Avrupa Süper Ligi'nin ilk maçları beli oldu!... Haberi Görüntüle

SPINAZZOLA'NIN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Roma formasıyla sahaya çıkan Leonardo Spinazzola, toplamda 36 maçta görev aldı. Tecrübeli sol bek, bu karşılaşmalarda 1 gol atarken, 4 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Spinazzola, hem savunma hem de hücum özellikleriyle dikkat çeken bir oyuncu olarak Napoli'nin gücüne güç katacak.

Alanyaspor Galatasaray'a 3 puanı hediye etti: Serdar Dursun boş kaleye gol atamadı Alanyaspor Galatasaray'a 3 puanı hediye etti: Serdar Dursun boş kaleye... Haberi Görüntüle

SPINAZZOLA'NIN KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA

Roma'da geçirdiği başarılı yılların ardından Napoli'ye transfer olan Spinazzola, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Napoli'nin bu transferle hem kadrosunu güçlendirdiği hem de ekonomik anlamda avantaj sağladığı açıkça görülüyor. Leonardo Spinazzola'nın Napoli'deki performansı ise merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading