Yandex Metrica

NBA'de play-off heyecanı: Son 2 takım belli oldu

NBA'de play-off heyecanı: Son 2 takım belli oldu

NBA'de nefes kesen play-in etabı sona erdi ve sonunda play-off'a kalan son 2 takım belli oldu. Miami Heat Doğu Konferansı'nda, New Orleans Pelicans ise Batı Konferansı'nda yerini aldı.

Spor

20.04.2024, 11:04

Miami Heat, play-in etabının ardından Doğu Konferansı'nda lider Boston Celtics ile karşılaşacak. Chicago Bulls'u 112-91 mağlup eden Heat'te Tyler Herro'nun 24 sayı ve 10 ribauntluk performansı, takımına galibiyeti getirdi. Jaime Jaquez Jr. ise 21 sayı ve 6 asistle önemli bir katkı sağladı.

Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de mi başlıyor? Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de... Haberi Görüntüle

NEW ORLEANS PLAY-OFF YOLUNDA

Batı Konferansı'nda ise New Orleans Pelicans, Sacramento Kings'i 105-98 yenerek play-off biletini kapma başarısını gösterdi. Brandon Ingram'ın 24 sayılık performansıyla öne çıkan Pelicans'ta Jonas Valanciunas ve Trey Murphy'nin de etkili oyunları galibiyete katkı sağladı.

Galatasaray- Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen maçların tarihi belli oldu! Galatasaray- Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen maçların tarihi belli... Haberi Görüntüle

PLAY-OFF'LAR YAKLAŞIYOR

NBA'de heyecan dolu mücadelelerin yaşandığı play-offlar için takımların hazırlıkları hızla devam ediyor. Miami Heat ve New Orleans Pelicans, büyük bir mücadeleyle play-off yolculuklarına başlarken, basketbol severler de bu heyecan dolu maçları sabırsızlıkla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading