Yandex Metrica

Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki... Yılın transferi olacak

Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki... Yılın transferi olacak

Sezona iyi bir giriş yapan Beşiktaş sağ vek ve sol açık bölgesini güçlendirmek istiyor. Dünyaca ünlü iki yıldızı radarına alan siyah beyazlı ekip imza için son pürüzleri konuşuyor.

Spor

10.09.2024, 00:07

Yaz kampına yetiştirdiği Immobile ve Rafa Silva'da büyük verim alan Beşiktaş ses getirecek iki yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü iki yıldızı bitirme noktasına gelen siyah beyazlı ekipte süreci Başkan Hasan Arat bizzat kendi yönetiyor. 

Aboubakar'ı Hatay'a gönderen Siyah-Beyazlılar, Amartey ve Chamberlain ile de yollarını ayırmanın formüllerini arıyor. Kartal'da ayrıca Jean Onana'nın kiralık gitmesi için de Süper Lig'den kulüp aranıyor.

Montella'dan flaş Barış Alper Yılmaz açıklaması: Büyük takım hocaları onun için beni aradı Montella'dan flaş Barış Alper Yılmaz açıklaması: Büyük takım hocaları onun... Haberi Görüntüle

SAĞ BEKE İNGİLTERE'DEN 

Söz konusu ayrılıkların yaşanması durumunda Siyah beyazlı ekip sağ bek ve sol kanadına takviye yapmayı planlıyor. Beşiktaş sağ bek transferinde Newcastle United'ın oyuncusu Kieran Trippier'e yöneldi. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılmak istediği konuşulan tecrübeli İngiliz oyuncu için Newcastle'a baskıyı sürdürüyor. Beşiktaş, önümüzdeki günlerde oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirecek.

Trippier'in 'evet' demesi halinde avantaj Beşiktaş'ın eline geçecek. Avrupa'da transfer döneminin kapanmış olması nedeniyle 33 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a geleceği bildiriliyor.

İngiltere Milli Takımı'nda teknik direktör Gareth Southgate'in önemli rol verdiği isimlerden olan deneyimli sağ bek, milli formayı 54 maçta sırtına geçirdi.

Premier League'de bugüne kadar Burnley, Totthenham Hotspur ve Newcastle United formaları ile 180 maça çıkan Trippier; 6 gol, 35 asistle oynadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Haberi Görüntüle

SADIO MANE BOMBASI

Beşiktaş asıl bombası ise Al Nassr'dan Sadio Mane'yi transfer ederek patlatmayı planlıyor. Hürriyet'in haberine göre; Kartal, dünyaca ünlü yıldızı bitirmek üzere...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat geçen hafta Suudi Arabistan'a giderek, aynı zamanda yakın dostu olan Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile görüşme gerçekleştirmişti.

Görüşmede, Beşiktaş ve Al Nassr arasında, futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varıldı.Arat bu görüşmede yakın dostu El-Muammer'den Mane transferinde kolaylık istedi.

Mane'nin de gözden çıkarıldığı Al Nassr'da daha fazla oynamak istemediği, kariyerine Müslüman bir ülkede devam etme arzusunda olduğu için Beşiktaş'a sıcak baktığı gelen haberler arasında...

Beşiktaş'a bu transferde ünlü bir iş insanının da finansal destekte bulunacağı öğrenildi ancak Siyah-Beyazlı ekibe Mane ve Al Nassr'ın ikna edilmesi yetmeyebilir.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading