Ne yaptın Es-Es? Rakibine 10 gol attı

Ne yaptın Es-Es? Rakibine 10 gol attı

2024-2025 Bölgesel Amatör Lig'e hazırlanan Eskişehirspor, Domaniçspor karşısında oynadığı hazırlık maçında tam 10 gol atarak göz doldurdu. Siyah-kırmızılılar, maç boyunca üstün bir performans sergileyerek sezona hazır olduklarının sinyalini verdi.

Spor

01.10.2024, 18:27

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında adeta gol yağmuruna tutuldu. Siyah-kırmızılı ekip, Domaniçspor’u 10-1 gibi ezici bir skorla mağlup ederek taraftarlarına umut verdi.

Sergen Yalçın'a Almanya'dan sürpriz talip! Tecrübeli hoca Bundesliga'ya gidiyor Sergen Yalçın'a Almanya'dan sürpriz talip! Tecrübeli hoca Bundesliga'ya gidiyor Haberi Görüntüle

MAÇIN GİDİŞATI

Bugün saat 15.00'te başlayan hazırlık maçında Eskişehirspor, henüz maçın başında oyuna ağırlığını koydu. Karşılaşmanın 6. dakikasında Cengizhan Avcı’nın golüyle öne geçen Es-Es, bu golün ardından hız kesmedi. 9. dakikada Oğuzhan Düzenli’nin golüyle farkı ikiye çıkaran Eskişehirspor, 19. dakikada Gökhan Çamur, 22. dakikada Murat Kara ve 33. dakikada Cengizhan Avcı’nın ikinci golüyle ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Kenan Yıldız attığı golle İtalyanları mest etti: Juventus'un sihirbazı Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Kenan Yıldız attığı golle İtalyanları mest... Haberi Görüntüle

İKİNCİ YARIDA DA HIZ KESMEDİLER

İkinci yarının başında kalelerinde bir gol görmelerine rağmen Eskişehirspor, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. 47. dakikada Yakup Demirci ile farkı yeniden açan takım, 54 ve 57. dakikalarda Necati Ünal’ın golleriyle skoru 8-1’e getirdi. Maçın son bölümünde ise 82. ve 88. dakikalarda Uğurcan Semizoğlu’nun attığı gollerle maç 10-1’lik tarihi bir skorla sona erdi.

Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan... Haberi Görüntüle

SEZON BAŞLANGICI İÇİN İDDİALILAR

Eskişehirspor’un bu farklı galibiyeti, taraftarlar ve teknik heyet tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu sonuç, siyah-kırmızılı ekibin 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak Bölgesel Amatör Lig müsabakalarına ne kadar hazır olduğunu gözler önüne serdi.

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Haberi Görüntüle

SEZONA UMUTLA BAKIYORLAR

Eskişehirspor’un Domaniçspor karşısındaki bu etkileyici performansı, sezon öncesi hazırlık sürecinde takıma moral oldu. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de zirve mücadelesi vermeyi hedefleyen ekip, güçlü hücum hattı ve organize oyunu ile rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Taraftarlar, bu performansın ligde de sürmesini bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading