Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış...

Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış...

Galatasaray, transferin gözde isimleri Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez'den toplam 60 milyon euro bonservis geliri bekliyor. Barış Alper için Aston Villa, Davinson Sanchez için ise Everton teklif hazırlığında.

Spor

12.07.2024, 10:42

Yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, kadrosunda bulunan Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez için belirlediği bonservis bedellerini açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, bu iki futbolcudan toplamda 60 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor.

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün, şifresiz hangi kanalda? Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN 35 MİLYON EURO

EURO 2024'teki performansıyla dikkat çeken genç yetenek Barış Alper Yılmaz için Galatasaray, en az 35 milyon euro talep ediyor. Sabah'ın haberine göre, Barış Alper Yılmaz için Aston Villa'nın ciddi bir teklif hazırlığında olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Haberi Görüntüle

DAVINSON SANCHEZ İÇİN 25 MİLYON EURO

Copa America'da Kolombiya formasıyla finale çıkan ve turnuvada sergilediği etkileyici performansla adından söz ettiren Davinson Sanchez için ise Galatasaray 25 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Everton'ın, Davinson Sanchez için teklif hazırladığı ifade ediliyor.

Icardi yuvadan uçuyor! Victor Osimhen'in gelişi sonu oldu Icardi yuvadan uçuyor! Victor Osimhen'in gelişi sonu oldu Haberi Görüntüle

KULÜPLERİN TEKLİF HAZIRLIKLARI

Haber detaylarına göre, Aston Villa'nın Barış Alper Yılmaz için, Everton'ın ise Davinson Sanchez için teklif hazırladığı belirtiliyor. Galatasaray yönetimi, bu transferlerden elde edeceği gelirle takımın diğer ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading