Yandex Metrica

Sitede Ara

Nelsson'a talip yağıyor! Peşindeki 4 takımı açıkladılar

Nelsson'a talip yağıyor! Peşindeki 4 takımı açıkladılar

Galatasaray'ın başarılı stoperi Victor Nelsson için adeta teklif yağıyor. İngiliz basını avrupa'dan 4 kulübün teklifinin olduğunu takımları açıklayarak duyurdu.

Spor

22.08.2024, 16:50

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden ilgi büyük. İngiltere'den West Ham United başta olmak üzere, Sevilla, Lille ve Bologna gibi önemli takımların, başarılı savunmacının peşinde olduğu iddia edildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda Nelsson’un, sarı-kırmızılılardan ayrılabileceği konuşuluyor.

Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Haberi Görüntüle

WEST HAM'IN YAKIN TAKİBİ

İngiliz basınında yer alan The Guardian’a göre, West Ham United, Victor Nelsson transferi için ciddi adımlar atıyor. Haberde, İngiliz ekibinin bu transferi 12 milyon sterlin gibi bir bedelle tamamlamayı planladığı belirtiliyor. Premier Lig’de savunma hattını güçlendirmek isteyen West Ham, Nelsson'u kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Haberi Görüntüle

3 TAKIM DAHA DEVREDE

İngiliz ekibinin yanı sıra, İspanya'dan Sevilla, Fransa'dan Lille ve İtalya'dan Bologna'nın da 25 yaşındaki stoperle ilgilendiği ifade edildi. Bu kulüplerin, Galatasaray ile iletişime geçerek Nelsson’un transfer şartlarını araştırdığı belirtiliyor. Danimarkalı oyuncunun bu sezon Galatasaray formasıyla 3 maça çıktığı ve toplamda 267 dakika süre aldığı biliniyor.

Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN KARARI BEKLENİYOR

Victor Nelsson’un taliplerinin artması, Galatasaray cephesinde de dikkatle takip ediliyor. Avrupa'da başarı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, savunma hattında önemli bir yeri olan Nelsson’u satıp satmama konusunda karar aşamasında. Transferin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray’ın bu boşluğu nasıl dolduracağı merak konusu.

Galatasaray taraftarı, Danimarkalı stoperin takımda kalıp kalmayacağını yakından takip ederken, Avrupa devlerinin bu transfer için ne kadar ileri gideceği de önümüzdeki günlerde netleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading