Nihat Kahveci ateş püskürdü! Mourinho'ya mesajı sert oldu: Ona kim olduğunu anlatın!

Nihat Kahveci ateş püskürdü! Mourinho'ya mesajı sert oldu: Ona kim olduğunu anlatın!

Eski milli futbolcumuz ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kahveci, Fenerbahçe'nin gündemini değerlendirdiği bir programında, Başkan Ali Koç'a seslenerek bazı talep ve önerilerde bulundu.

Spor

22.10.2024, 17:56

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Jose Mourinho'ya sitem etti. Kahveci, "Mourinho geldiği ilk günden beri Okan hoca, Galatasaray ve hakemler hakkında konuşuyor. Okan hocanın Jakobs'un penaltı pozisyonuyla ilgili söyledikleri ne kadar yanlışsa, Mourinho'nun da İrfan Can Kahveci'nin pozisyonuyla ilgili söyledikleri o kadar yanlış," dedi. 

Mourinho istedi yönetim alıyor: Tottenham'ın yıldızı ocak ayında Fener'e! Mourinho istedi yönetim alıyor: Tottenham'ın yıldızı ocak ayında Fener'e! Haberi Görüntüle

MOURİNHO'YA KİM OLDUĞUNU ANLATIN 

Kahveci, Ali Koç ve yönetimine Mourinho'ya daha fazla bilgi vermeleri gerektiğini belirterek, "Mourinho'ya her şeyi anlattınız. O zaman Sayın Başkan Ali Koç ve yönetim kuruluna sesleniyorum; Mourinho'ya kim olduğunu, 26 kupa aldığını, neden geldiğini, oyuna nasıl bir katkı sağlaması gerektiğini, Fenerbahçe taraftarının nasıl bir futbol beklediğini ve Fenerbahçe'nin saha içinde nasıl oynaması gerektiğini anlatın." ifadelerini kullandı.

Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TARİHİNDE BİR İLK OLDU

Fenerbahçe'nin topla oynama yüzdesinin düşük olduğuna dikkat çeken Kahveci, "Fenerbahçe tarihine girdi Mourinho. Yüzde 49 topa sahip olma oranı nedir ya! Normalde Fenerbahçe'nin ortalaması yüzde 57, yeri geldiğinde yüzde 59 olmalı. Bugün 8 maç sonunda yüzde 49 ile topa sahip oluyor," diye konuştu.

Acun Ilıcalı'nın kulübünde sürpriz ayrılık! Hull City’de neler oluyor? Acun Ilıcalı'nın kulübünde sürpriz ayrılık! Hull City’de neler oluyor? Haberi Görüntüle

BAŞKAN VE YÖNETİME BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Ayrıca Kahveci, Mourinho'nun dünyaca ünlü bir teknik direktör olduğunu vurgulayarak, "Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Mourinho, buraya geldiğinde biz de bir şey öğrenir miyiz? Bu mu olmalı! İşin bu tarafında başkan ve yönetime de büyük pay düşüyor," dedi.

Icardi yuvadan uçuyor! Victor Osimhen'in gelişi sonu oldu Icardi yuvadan uçuyor! Victor Osimhen'in gelişi sonu oldu Haberi Görüntüle

ÇOK ÇALIŞMAKLA OLMAZ 

Mourinho'nun günde 12 saat çalıştığına dair açıklamalarını da eleştiren Kahveci, "Mourinho 12 saat çalışıyorum diyor. Eve git Mourinho, 6 saat çalış! Demek ki bu kadar çok çalışmakla olmuyor, çünkü ben sahanın içinde bir şey görmüyorum," şeklinde konuştu.

Nihat Kahveci'nin bu sert eleştirileri, Fenerbahçe camiasında Mourinho'nun performansı ve yönetim stratejileri hakkında tartışmalara yol açtı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading