Sitede Ara

Nihat Kahveci ateş püskürdü: Semih Kılıçsoy neden oynamıyor?

Nihat Kahveci ateş püskürdü: Semih Kılıçsoy neden oynamıyor?

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Gaziantep FK ile 1-1 berabere biten karşılaşmada süre alamayınca gündem oldu. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, bu duruma sert tepki göstererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

07.10.2024, 10:48

Katıldığı bir Youtube programında, Gaziantep FK-Beşiktaş maçını değerlendiren eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Semih Kılıçsoy'un oyuna girmemesini eleştirerek Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’a yüklendi.

Milli futbolcunun hatalı bir davranış sergilemediği sürece süre almaması için hiçbir sebep olmadığını ifade eden Kahveci, şunları söyledi:

SAHADA GENÇ OYUNCULARI GÖRMEK İSTİYORUZ 

"Semih Kılıçsoy’un 1 dakika bile oynamamasını bana kimse anlatamaz. Ne oldu? Birileri bana gelip 'Semih şu yanlışı yaptı, hoca da ona taktı' desinler. Ancak bunu duymazsam bu durumu anlamlandırmak çok zor. Sahada genç oyuncuları görmek istiyoruz. Oynaması gereken biri varsa o da Semih’tir." dedi. 

FORMAYI SAHADA KAZAN 

Kahveci, genç futbolcuya da seslenerek, profesyonellikten ödün vermemesi gerektiğini belirtti: “Semih, asla saygısız olma, formayı sahanın içinde kazan. Ama sahaya bile çıkmazsan bu nasıl olacak?” ifadesine yer verdi. 

SEMİH'İN GELİŞİMİNE ZARAR VERİR 

Açıklamalarında sık sık Kılıçsoy’un yeteneğine ve gelişim sürecine vurgu yapan Kahveci, bu tarz oyuncuların şans bulması gerektiğini belirtti: “Bugün yarım saat, 15 dakika, 10 dakika, 1 dakika oyuna girmemesi kabul edilemez. Bu, Semih'in gelişimine zarar verir” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading