Nihat Kahveci çılgına döndü! Mourinho'ya kan kustu!

Nihat Kahveci çılgına döndü! Mourinho'ya kan kustu!

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Samsunspor beraberliğinin ardından Jose Mourinho'ya kan kustu. Eski milli futbolcu, Mourınho'ya ağır eleştirilerde bulundu.

Spor

21.10.2024, 11:40

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samunspor ile deplasmanda 2-2 beraber kaldı. Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe, lider Galatasaray ile maç eksiğiyle beraber 8 puan fark oluştu. Aldığı bu netice ile yarıştan uzaklaşan Fenerbahçe'de taraftarlar ümitsizliğe kapılarak başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Jose Mourınho'yu ağır şekilde eleştiriyor.

Müsabaka sonrası yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, teknik direktör Jose Mourinho'ya sert girişti. 

Edın Dzeko'nun bitiricilik anlamında iyi olmadığını aktaran Nihat Kahveci, tercübeli oyuncunun defansis katkısına değinerek, "Fenerbahçe'nin bu akşam en iyi stoperi bu akşam Dzeko'ydu" dedi.

Mert Müldür'ün performansındaki düşüşü aktaran Kahveci, "Mert Müldür çok kötü oynuyor. Bütün ataklar onun kanadından geliyor. Sadece bu maçta da değil" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho ile birlikte sarı lacivertlilerin oyunun geriye gittiğini ifade den Nihat Kahveci, "Bir futbolcunun geçen seneden iyi olduğunu söyleyin bana. Osayi-Samuel neden oynamıyor mesela?" ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci tercihi üzerinden Mourınho'yu topa tutan Kahveci, "Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu İrfan Can Kahveci 20 dakika süre aldığında şükreder hale geldi. Aklım almıyor, anlamıyorum bu tercihi. İrfan Can Kahveci oynar" dedi.

Fred'in formundaki düşüşüne değinen Nihat Kahveci, "Fred formsuz, çok top kaybı yapıyor. Belki rolünden dolayı mutsuz. Fred'in profesyonelliğinden şüphe etmem ama geçen seneki Fred'den eser yok" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe'nin Manchester United maçındaki olası kadrosunu aktaran Kahveci, "Maxi, Tadic, İrfan Can üçlüsü bence Manchester United maçında olmalı. Amrabat'ın ayağı temiz ama ofansta çok etkisiz kalıyor. Çok geride çünkü" ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte Nihat Kahveci, Samsunspor'un 2. golü öncesi İrfan Can Kahveci'ye yapılan hareketin faul olmadığınnı savundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading