Yandex Metrica

Nihat Kahveci'dan Icardi'ye övgü: Osimhen'e göstermeni bekliyorum

Nihat Kahveci'dan Icardi'ye övgü: Osimhen'e göstermeni bekliyorum

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın 3-1'lik PAOK galibiyetini değerlendirirken Mauro Icardi'ye ayrı bir parantez açmayı ihmal etmedi.

Spor

26.09.2024, 10:44

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılı takım, sahasında konuk ettiği Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Rahman Baba (kendi kalesine), Yunus Akgün ve Mauro Icardi kaydetti.

Teknik direktör Okan Buruk ve öğrencilerinin harika performansı spor kamuoyu tarafından büyük alkış alırken eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın 3-1'lik PAOK galibiyetini Kontraspor'da değerlendirdi.

120 günlük hasret! Şenol Güneş kesin emir verdi: Trabzonspor'da tek parola galibiyet 120 günlük hasret! Şenol Güneş kesin emir verdi: Trabzonspor'da tek... Haberi Görüntüle

GÜNAY GÜVENÇ'E ÖVGÜ

Muslera'nın yokluğunda Günay Güvenç'in iyi bir maç çıkardığını belirten Nihat Kahveci, "Muslera'nın yedeği olmak kolay değil. İlk yarıda çıkardığı kritikti. Günay muhteşem oynadı, görevini çok iyi yaptı. Helal olsun. Kendini bu kadar hazır tuttuğun için Günay'ı tebrik ediyorum" dedi.

Kerem Demirbay'ın oyuna girdikten sonra iyi işler yaptığını ancak Sara'dan formayı almasının zor olduğunu dile getiren Nihat Kahveci, "PAOK'a İstanbul cehennemini gösterdik" ifadelerini kullanırken Galatasaraylı taraftarları övdü.

Son dakika... Formda Aslan, Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyor! Galatasaray-PAOK maçında 11'ler belli oldu Son dakika... Formda Aslan, Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyor! Galatasaray-PAOK... Haberi Görüntüle

''PAOK'A İSTANBUL'U GÖSTERDİK''

Galatasaray'ın ortaya koyduğu performansı ve sarı-kırmızılı taraftarları öven Nihat Kahveci, "PAOK, 'Konstantinopolis'e geliyoruz' dedi, İstanbul'u gösterdik. Taraftar muhteşemdi, Galatasaray çok iyiydi. Bütün Galatasaraylı taraftarlar takımıyla şu anda gurur duyuyordur, ben de gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Kerem Aktürkoğlu'ndan, Mert Hakan'a imalı gönderme: Külübeden... Kerem Aktürkoğlu'ndan, Mert Hakan'a imalı gönderme: Külübeden... Haberi Görüntüle

''BURANIN HAKKINI HER ANLAMDA VERİYOR''

Napoli'den transfer edilen Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in özverisinin altını çizen ünlü yorumcu, şunları kaydetti;

"Victor Osimhen, 'Ben 100 milyon euroluk oyuncuyum. Beni PSG istedi, Chelsea istedi. Uçtum, kaçtım, çok goller attım. Belki Real Madrid isteyecek, belki Barcelona isteyecek' demiyor. Buranın hakkını mücadele olarak her anlamda veriyor"

Rıdvan Dilmen'den flaş şampiyonluk formülü! Türk futbolu Play-Off sistemine mi gidiyor? Rıdvan Dilmen'den flaş şampiyonluk formülü! Türk futbolu Play-Off sistemine mi... Haberi Görüntüle

''TEK VURUŞLARI GÖSTERMENİ BEKLİYORUM''

Icardi'nin attığı golde yaptığı tek vuruştan övgüyle bahseden Nihat Kahveci, "Icardi sen nasıl bir golcüsün? Kerem'in pasındaki o vuruş ne öyle? İdmanlarda Osimhen'e şu tek vuruşları göstermeni bekliyorum" dedi.

Şamil Ekinci kimdir? Ekinci aslen nerelidir, ne zaman öldü? Şamil Ekinci kimdir? Ekinci aslen nerelidir, ne zaman öldü? Haberi Görüntüle

''GALATASARAY 4'ER 4'ER GİDER''

Osimhen'in bitiricilik sorununu çözmesi halinde Galatasaray'ın maçlarını farklı kazanarak yoluna devam edeceğini öne süren Nihat Kahveci, "Osimhen görevini iyi yaptı, asist yaptı. Osimhen bitiricilik sorununu çözerse Galatasaray 4'er 4'er gider. Kaçırdığı bir gol dışında Osimhen'in mücadelesi, azmi, sahada basmadık yer bırakmaması müthiş." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading