Yandex Metrica

Sitede Ara

Nihat Kahveci'den 3 isme büyük övgü: Mourinho şükretsin

Nihat Kahveci'den 3 isme büyük övgü: Mourinho şükretsin

Trendyol Süper Lig'de 5.hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Spor yazarları Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbolu beğenmezken Nihat Kahveci de benzer bir yorumda bulundu ve 3 ismi ön plana çıkardı.

Spor

16.09.2024, 11:36

Trendyol Süper Lig'de 5.hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk yarısında 2-0 öne geçen Fenerbahçe, ikinci yarıda oyunu rölantiye aldı ve Mourinho'nun öğrencileri Kasımpaşa'yı rahat geçti.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Saint-Maximin ve Dusan Tadic kaydetti. Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe, 13 puanla liderliğini sürdürdü.

Spor yazarları Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbolu beğenmezken Nihat Kahveci de benzer bir yorumda bulundu ve 3 ismi ön plana çıkardı.

Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında... Haberi Görüntüle

''GOL YOK AMA ÇOK KOLAY GİRDİLER''

Fenerbahçe'nin defansif performansını eleştiren Nihat Kahveci, Kasımpaşa'nın gol atamasa da Fenerbahçe ceza sahasına çok kolay girdiğini aktardı.

"Ben Fenerbahçe'nin kendi 18'ine herhangi bir rakibin bu kadar kolay geldiğini görmedim.'' diyen Nihat Kahveci, ''Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin 2-0'dan sonra özellikle ikinci yarıda durduğuna dikkat çeken Nihat Kahveci, "İrfan Can Kahveci oyuna girdikten sonra yine topu tuttu. Fenerbahçe gol yemediyse Kasımpaşa'nın son vuruşları yüzünden. Becao ve Çağlar da çok iyiydi." şeklinde konuştu.

Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı sonrası ağlamıştı: Benfica taraftarı sözünü tuttu Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı sonrası ağlamıştı: Benfica taraftarı sözünü tuttu Haberi Görüntüle

''BU FUTBOL SORUN ÇIKARIR''

Fenerbahçe'nin oynadığı futbolun deplasmanlarda yeterli olmayacağnın altını çizen Nihat Kahveci, bunun sorun çıkarabileceğini dile getirdi. Nihat Kahveci, "Taraftar 10 yıldır Fenerbahçe'den şampiyonluk bekliyor. Seni güçlü oyun şampiyonluğa götürür ama bu futbolla bundan sonraki deplasmanlarda ne yapabilirsin bunu analiz etmen lazım" dedi.

20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu konuşuyor 20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu... Haberi Görüntüle

''MOURİNHO ŞÜKRETSİN''

Kasımpaşa maçı özelinde 3 Fenerbahçeli futbolcunun performansını ön plana çıkaran Nihat Kahveci, "Jose Mourinho, bugün Becao, Çağlar ve İsmail Yüksek'in performansına şükretsin" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading