Yandex Metrica

Nihat Kahveci'den çarpıcı açıklama: "Allah, İsmail Yüksek'e sabır versin"

Nihat Kahveci'den çarpıcı açıklama: "Allah, İsmail Yüksek'e sabır versin"

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 1-0 yendiği maçı değerlendirirken, Fenerbahçeli oyuncuların performanslarına dair önemli yorumlarda bulundu. Kahveci, özellikle İsmail Yüksek'e yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor

11.08.2024, 18:20

Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni sezonunun ilk haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşmayı Kontraspor YouTube kanalında yorumlayan Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin yeni transferleri ve mevcut oyuncularının performanslarına dair çarpıcı analizlerde bulundu.

Süper Lig'de 4. haftayı Mourinho açacak! İşte 4. haftanın maç programı.. Süper Lig'de 4. haftayı Mourinho açacak! İşte 4. haftanın maç... Haberi Görüntüle

MAXIMIN'İN PERFORMANSI

Kahveci, maçın yıldız oyuncusu olarak Allan Saint-Maximin’i öne çıkardı. "Fenerbahçe'de oyundan çıkana kadar sahanın en iyisi, top ayağına geldiğinde yaptığı driplingler, attığı şutlar, kestiği ortalarla, Dzeko'ya yaptığı asistle net bir şekilde Maximin'di" diyen Kahveci, Maximin'in maçtaki etkinliğini ve performansını "Muhteşem oynadı" şeklinde değerlendirdi.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

DZEKO'NUN BİTİRİCİLİĞİ

Nihat Kahveci, Edin Dzeko’nun gollerine devam ettiğini belirterek, "Dzeko'nun bitiriciliğini tebrik etmemiz lazım. Gollerine devam ediyor" dedi. Ancak Dzeko'nun daha hareketli olabileceğini ve Fenerbahçe'nin oyun sisteminden dolayı sahanın içinde daha fazla yer alması gerektiğini vurguladı.

Milli sporcu Paralimpik Oyunları'nda gümüş madalya kazandı! Milli sporcu Paralimpik Oyunları'nda gümüş madalya kazandı! Haberi Görüntüle

NESYRI'NİN PERFORMANSI

Youssef En-Nesyri’nin hareketliliğinden memnun kaldığını belirten Kahveci, son dakikada yaptığı kötü vuruşu En-Nesyri’ye yakıştıramadığını ifade etti. En-Nesyri'nin 20 dakikalık süre içinde defans arkasına koşuları ve pozisyona girme isteği, gelecekteki maçlar için umut verdi.

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Haberi Görüntüle

ÇARPICI İSMAİL YÜKSEK YORUMU

Kahveci, özellikle İsmail Yüksek’e dikkat çekerek, "İsmail Yüksek’e Allah sabır versin, sıhhat versin. Çünkü İsmail, orta sahada Szymanski ve Tadic ile oynadığında çok koşması gerekecek" dedi. Yüksek’in bu tempoya ne kadar dayanabileceğini şüpheli bulduğunu ifade etti.

Hatayspor - Samsunspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Hatayspor - Samsunspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

FRED'İN EKSİKLİĞİ

Fred’in eksikliğine dair bahanelere yer verilmemesi gerektiğini vurgulayan Kahveci, "Fenerbahçe her zaman Fred'i arar. Ama koskoca Fenerbahçe ve dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri de Fred yok diye bahane üretmemeli" şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin beklenen performansını sergileyemediğini, ancak maçı kazanmayı bildiğini belirtti. Maximin’in performansından Fenerbahçeli taraftarların memnun olduğunu da ekledi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading