Yandex Metrica

Sitede Ara

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli futbolcuya ağır eleştiri: Topu bomba zannediyor

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli futbolcuya ağır eleştiri: Topu bomba zannediyor

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Lille'e 2-1 yenildiği maçı değerlendirerek Fenerbahçeli futbolcunun performansını sert bir şekilde eleştirdi.

Spor

08.08.2024, 00:50

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lille'e 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Kontraspor YouTube kanalında konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçeli oyuncuların performansını değerlendirdi.

Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Haberi Görüntüle

DZEKO VE İSMAİL YÜKSEK DEĞERLENDİRMESİ

Kahveci, Edin Dzeko'nun ilk yarıda bir dakikada iki pozisyona girdiğini belirterek, "Bu pozisyonlardan birini gol yapmasını beklerdim" dedi. İsmail Yüksek'in performansını ise övgüyle değerlendiren Kahveci, "Orta alanda da İsmail olmasa daha çok gelirlerdi" ifadelerini kullandı.

Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını kaybetti Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını... Haberi Görüntüle

BASİT GOLLER VE MOURINHO'NUN ETKİSİ

Fenerbahçe'nin basit goller yediğine dikkat çeken Kahveci, "Lugano maçında da böyleydi bu karşılaşmada da devam etti" dedi. Jose Mourinho'nun devre arası konuşmalarının takımı olumlu etkilediğini vurgulayan Kahveci, "Fenerbahçe'de güzel olan şey yine Lugano maçında olduğu gibi; Mourinho devre arasında ne konuşuyor? Bana paylaşsınlar çünkü Fenerbahçe ikinci yarıda bambaşka oynuyor ama ikinci yarı değişiklik yapılmamasını anlamadım" şeklinde konuştu.

Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları transferler... Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları... Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN OYUN ANLAYIŞI

Mourinho'nun topu rakibe bırakan oyun anlayışını eleştiren Nihat Kahveci, "Mourinho'yu az çok biliyoruz. Gelmeden önce benim söylediğim bir maç vardı. Roma - Sevilla Avrupa finali. Böyle bir maç olmaz demiştim. Topu hep Sevilla'ya verdi ama öyle veya böyle finale geldi fakat Fenerbahçe'de böyle maçların sayısı artarsa bu maçın ilk yarısındaki gibi ibre Mourinho'ya döner. Fenerbahçe taraftarı topa sahip olmak ister, gol ister, gol pozisyonuna girmek ister" dedi.

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem... Haberi Görüntüle

"TOPU BOMBA ZANNEDİYOR"

Kahveci, Rade Krunic'in performansını sert bir şekilde eleştirerek, "Krunic 84'te çıktı. Fenerbahçe taraftarı 84 dakika eziyet çekti. Krunic'in ayağına top gelince karakola gidiyoruz. Tüm yeteneklerini kaybetmiş. Bomba zannediyor topu ama Mourinho da Krunic'i hem Lugano maçlarında hem de bu maçta oyunda tuttu. Neden oyunda kalıyor anlamıyorum. Bana çok enteresan geliyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading