Yandex Metrica

Nihat Kahveci'den flaş Osimhen sözleri! Kaç gol atar?

Nihat Kahveci'den flaş Osimhen sözleri! Kaç gol atar?

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ettiği maçta Victor Osimhen’in performansını değerlendiren Nihat Kahveci, yıldız futbolcunun Galatasaray'da çok gol atacağına olan inancını dile getirdi.

Spor

15.09.2024, 10:14

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor’u 5-0 gibi farklı bir skorla geçerken, yeni transfer Victor Osimhen’in performansı da dikkat çekti. Eski milli futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Nihat Kahveci, Osimhen’in Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta sergilediği oyun hakkında Kontraspor YouTube kanalında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Son dakika... Aslan çok farklı: Galatasaray, Çaykur Rizespor'u gole boğdu Son dakika... Aslan çok farklı: Galatasaray, Çaykur Rizespor'u gole boğdu Haberi Görüntüle

"GALATASARAYLI OYUNCULAR ONU ÇOK POZİSYONA SOKMADI"

Osimhen’in fiziksel olarak iyi durumda olduğunu belirten Nihat Kahveci, yıldız futbolcunun atletik yapısının sahada fark yarattığını vurguladı. Kahveci, “Osimhen’in ne kadar atletik bir oyuncu olduğunu gördük. Sıçrama üstünlüğü var ve hava toplarında etkiliydi. Ondan gol ve goller bekleniyordu. Batshuayi’nin ona yaptığı harika bir asist vardı ama kaleci kurtardı. Bunun dışında çok net pozisyonlara girdiği söylenemez, çünkü Galatasaraylı oyuncular onu yeterince pozisyona sokmadı." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Haberi Görüntüle

"KÜÇÜK EKSİKLER GÖRDÜM"

Kahveci, Osimhen’in ilk maçındaki uyum sorunlarına da değinerek, "Birkaç pozisyonda top kontrolünde küçük eksiklikler gördüm. Belki takımla çalışmadığı için henüz tam adapte olamamış olabilir, çünkü sezon başı antrenmanlar bu alışma süreci için önemlidir." dedi. Bununla birlikte Osimhen’in defansif anlamda takıma katkı sağladığını belirten Kahveci, "Defansif görevlerde, kaleci ve stoperleri yönlendirmede oldukça başarılıydı." ifadelerini kullandı.

Paris 2024'te madalya kazanan milli sporcuların ödülleri verildi: Yusuf Dikeç kaç TL ödül kazandı? Paris 2024'te madalya kazanan milli sporcuların ödülleri verildi: Yusuf Dikeç... Haberi Görüntüle

"OSIMHEN ÇOK GOL ATAR"

Nihat Kahveci, Osimhen’in çok hareketli bir oyuncu olduğunu ve sürekli gol aradığını vurgulayarak, "Osimhen’in Galatasaray’da çok gol atacağına inanıyorum. Eğer ona daha fazla pozisyon hazırlanırsa, çok daha fazla gol atar." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading