Yandex Metrica

Sitede Ara

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir

Spor yorumlarıyla dikkat çeken eski futbolcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın evinde Eyüpspor'u 2-1 yendiği karşılaşmayı yorumladı. Nihat Kahveci, Rafa Silva'ya yapılan sert müdahaleler hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor

23.09.2024, 10:25

Ünlü spor yorumcusu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki Beşiktaş-Eyüpspor karşılaşmasını Kontraspor'da yorumladı.

Ferdi Kadıoğlu ilk maçına mı çıkıyor? İşte Brighton - Ipswich maç detayları... Ferdi Kadıoğlu ilk maçına mı çıkıyor? İşte Brighton - Ipswich... Haberi Görüntüle

TAKIMLARI DEĞERLENDİRDİ

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın oynattığı oyun tarzını beğendiğini ifade eden Nihat Kahveci, "Bizde meşhur bir laf vardır ya 'otobüs çekmek' Öyle bir durum yoktu. Eyüpspor'un kaliteli oyuncuları var. Büyük takımlar görmüş oyuncuları var" şeklinde konuştu.

Beşiktaş için ise takımın çok fazla orta denediğini ifade eden Kahveci, "İlk yarıda 15 orta 2 isabet var. Sonuç alamadı. Beşiktaş bence merkezden daha çok şut denemeli" söylemlerinde bulundu.

Fenerbahçe - Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Fenerbahçe - Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

HAKEMİN PENALTI KARARLARI

Zorbay Küçük'ün verdiği penaltıların isabetli kararlar olduğunu aktaran Kahveci, "Mert Günok, kaydın risk aldın. Thiam da akıllı davrandı. Bence penaltı. Tayfur Bingöl'ün de Semih Kılıçsoy'a yaptığı penaltı. Zorbay Küçük bundan sonra atandığında evden de yönetebilir. VAR'dan ben de izleyip veririm. Gözünün önünde ya! Penaltı pozisyonunu çıkarıyorum Mert Günok, maçın en iyi oyuncularından biri" açıklamasında bulundu.

21 Eylül Fenerbahçe- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 21 Eylül Fenerbahçe- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

RAFA SILVA'YA YAPILAN FAULLER

Nihat Kahveci, Rafa Silva'ya yapılan sert müdahaleler hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın ilk yarı sonunda Rafa Silva için yaptığı "Durduramayacaksınız" paylaşımına parmak basan Nihat Kahveci, "Şöyle de bir şey var maçın dışında Beşiktaş'ın attığı bir tweet var. Oyunculara faul yapılır ama burada kötü niyet var mı bakmak lazım. Beşiktaş'ın o tweeti atması da önemli. Dünyada yıllardır Messi'yi, Mbappe'yi koruyorlar. FIFA da istiyor bunu." şeklinde konuştu.

Türkiye'de bir ilk yaşanacak! İşte tarih belli oldu Türkiye'de bir ilk yaşanacak! İşte tarih belli oldu Haberi Görüntüle

4-5 MAÇ CEZA GEREKİR

Futbolcuların art niyetli faullerinde 4-5 maçla cezalandırılması gerektiğini savunan Nihat Kahveci, "Şimdi oyunculara faul yapılır ama kötü niyet oldu mu 4-5 maç ceza verilmesi lazım. Rafa Silva, geldiğinden beri fark yaratan bir oyuncu. Aman Silva'ya dokunmayın demiyorum. Ama kasti faullerde bu tarz oyuncuları korumak lazım. Hakemlerin bu oyunculara karşı yapılan müdahalelerde daha dikkatli olması gerekiyor. Bugün yapılan hareket sarı kart, doğru. Silva sakatlansa belki Beşiktaş yarıştan kopacak" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading