Yandex Metrica

Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve pamuk...

Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve pamuk...

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki Çaykur Rizespor galibiyetinde Fred'in hat-trick yapması sonrası, ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Fred hakkında dikkat çekici bir transfer iddiasında bulunarak Fenerbahçe yönetimine çağrıda bulundu.

Spor

26.08.2024, 14:06

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0'lık net bir skorla mağlup etti. Maçın en dikkat çeken ismi, yaptığı hat-trickle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Fred oldu. Kariyerinde ilk kez hat-trick yapan Brezilyalı futbolcu, performansıyla hem takım arkadaşlarının hem de taraftarların büyük beğenisini kazandı.

Victor Osimhen Süper Lig'in dengeleriyle oynadı! Rekorları altüst etti: 16 takımı tek başına solladı Victor Osimhen Süper Lig'in dengeleriyle oynadı! Rekorları altüst etti: 16... Haberi Görüntüle

NİHAT KAHVECİ'DEN ÇARPICI İDDİA

Karşılaşmayı değerlendiren ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Fred'in bu üstün performansı üzerine çarpıcı bir iddiada bulundu. Kahveci, Fenerbahçe yönetimine seslenerek, Fred'in sözleşmesi konusunda dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Kontraspor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, Fred'in bu performansının Avrupa kulüplerinin dikkatini çekebileceğini belirten Kahveci, devre arasında Fred için transfer tekliflerinin gelebileceğini öne sürdü.

Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı: Yeni hoca kim olacak? Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını... Haberi Görüntüle

"FRED'İ KORUYUN, ONA İYİ BAKIN"

Nihat Kahveci, Fred'in performansını överken, Fenerbahçe yönetimine "Fred'i oyundan aldılar ya, hemen ona bir alçıpan, pamuklara sarma, takım arkadaşları bile yaklaşmamalı. Hemen otobüse götür, iki kişi boş ortada oturttur. Uçakla döndüğünde business koltuk, en önde oturttur. Kimse yakın olmasın, kimse müdahale etmesin. Aman sakatlığın 'S'sini yaşamasın." şeklinde uyarıda bulundu.

Fred'in Fenerbahçe'deki önemine dikkat çeken Kahveci, Brezilyalı oyuncunun takıma kattığı enerjinin ve orta sahadaki etkinliğinin altını çizdi. Szymanski ve İsmail Yüksek’in de Fred ile birlikte daha iyi oynadığını belirten Kahveci, bu oyuncunun takım için ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Haberi Görüntüle

"FRED'İN PERFORMANSI 10 ÜZERİNDEN 10"

Kahveci, Fred’in bu maçtaki performansını "10 üzerinden 10" olarak değerlendirirken, kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardığını söyledi. "Fred, sanki hiç sakatlanmamış gibi sahanın en diri, en fit, golleri atan, hat-trick yapan, defansif görevlerini de çok iyi yapan bir performans gösterdi. Ben bu futbolcuyu alkışlarım" ifadelerini kullanan Kahveci, Fred'in Fenerbahçe için ne kadar önemli bir parça olduğunu bir kez daha vurguladı.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Fred'e yönelik olası tekliflere hazırlıklı olması gerektiğini belirten Kahveci, bu performansın Brezilyalı futbolcunun Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girebileceğine işaret etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading