Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı

UEFA Avrupa Ligi'nde RFS ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, futbol yorumcusu Nihat Kahveci'nin ağır eleştirilerine maruz kaldı. Kahveci, Galatasaraylı futbolcuları ve teknik ekibi sert sözlerle hedef aldı.

Spor

04.10.2024, 14:59

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya temsilcisi RFS karşısında deplasmanda 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuç, taraftarlar kadar futbol yorumcularının da tepkisine yol açtı. Özellikle eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sarı-kırmızılı oyunculara yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a hastane odasında ziyaret Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a hastane odasında ziyaret Haberi Görüntüle

"RAKİP TAKIMIN DEĞERİ, ICARDI'NİN 1 YILLIK MAAŞI"

Kahveci, Galatasaray’ın performansını yerden yere vururken, RFS'nin ekonomik açıdan çok daha zayıf bir takım olduğunu vurgulayarak "Rakip takımın değeri, sahada yürüyen Icardi’nin 1 yıllık maaşı kadar. Bu mu Galatasaray? Avrupa Fatihi Galatasaray, Letonya’da dakika 38’de 2-0 öne geçiyor ama ilk yarıyı 2-0 tamamlayamıyor. Bu kabul edilemez." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Union SG'yi ağırlıyor, Beşiktaş Ajax'a konuk oluyor: İşte muhtemel 11'lerimiz Fenerbahçe Union SG'yi ağırlıyor, Beşiktaş Ajax'a konuk oluyor: İşte muhtemel... Haberi Görüntüle

"HİÇ Mİ DERS ALMADINIZ?"

Galatasaray’ın üst üste gelen maç kayıplarından ders çıkarmadığını dile getiren Kahveci, Kasımpaşa karşısında yaşanan mağlubiyete de atıfta bulunarak, "İnsan bir önceki maçtan ders alır, hiç mi almadınız? Bugün sahada Benzema gibi oynayan bir Ikaunieks vardı. Galatasaray’ın tarihinde böyle üst üste maç vermek var mı?" dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi karşılaşmalar oynanacak? İşte 1 Ekim günü Şampiyonlar Ligi maç programı... Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi karşılaşmalar oynanacak? İşte 1 Ekim günü... Haberi Görüntüle

"HALI SAHADA AL-VER YAPMAYA ÇIKMIŞLAR"

Takımın genel performansını da sert bir dille eleştiren Kahveci, oyuncuların sahadaki statik ve hareketsiz oyununa dikkat çekerek "Galatasaray’ı bu kadar hareketsiz görmedim. Hareket olmayan yerde bereket olur mu? Kaan Ayhan halı sahada al-ver yapmaya çıkmış. Barış Alper ise adeta sahada kaybolmuştu." ifadelerini kullandı.

Derbi sonrası Fenerbahçe taraftarları çılgına döndü! Ali Koç istifa edecek mi? Derbi sonrası Fenerbahçe taraftarları çılgına döndü! Ali Koç istifa edecek... Haberi Görüntüle

"OKAN HOCAYI KİMSE SAVUNMAZ"

Teknik direktör Okan Buruk’un kadro tercihini doğru bulsa da, maçın sonucunda hiçbir mazeretin kabul edilemeyeceğini belirten Kahveci, "Okan Hoca’nın çıkardığı 11 doğru bir 11 ama bu sonucun savunulacak bir yanı yok. Takımın içinde ‘maç elden gidiyor, bir şeyler yapalım’ diyen kimse yok." diyerek teknik ekibe de eleştirilerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading