Sitede Ara

Nihat Kahveci'den Mourinho'ya bombardıman: Ligin en kötüsü

Nihat Kahveci'den Mourinho'ya bombardıman: Ligin en kötüsü

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u yendiği maçı Kontraspor'da değerlendiren Nihat Kahveci, Portekizli teknik adamı yerden yere vurdu.

Spor

30.09.2024, 11:28

Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçı değerlendirirken Jose Mourinho'nun oynattığı kötü futbolu öne çıkardı.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u yendiği maçı Kontraspor'da değerlendiren Nihat Kahveci, Portekizli teknik adamı yerden yere vurdu.

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Haberi Görüntüle

''YERDE KAFAYLA BİLE ATMAN LAZIM''

Sebastian Szymanski'nin kötü performansının yanı sıra maçın başında kaçırdığı gole değinen ünlü yorumcu, "Topa vurmayı bilen bir futbolcunun, boş kalaye olan bir pozisyonu kaçırma ihtimali var mı ya? Yerde kafayla bile atman lazım" dedi.

İsmail Yüksek'in son iki maçtır kötü oynadığına vurgu yapan Nihat Kahveci, "Adın Szymanski olsa değiştirmez Mourinho seni. Sezon sonuna kadar oynarsın. Mourinho, Szymanski konusunda inatçı" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan flaş Osimhen kararı! Avrupa maçına neden onsuz çıkacak? Okan Buruk'tan flaş Osimhen kararı! Avrupa maçına neden onsuz çıkacak? Haberi Görüntüle

"ANTALYASPOR'U İSMAİL KARTAL'LA DA YENERSİN"

Dönemin teknik direktörü İsmail Kartal'dan hazır bir takım devralmasına rağmen öğrencilerilerin kötü bir futbol oynatan ve sarı-lacivertlileri isyan ettiren Mourinho'yu yerden yere vuran Nihat Kahveci, "Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. Sen, Antalya'yı zaten yenersin. Erol Bulut'la git yenersin, Cocu'yla git yenersin, İsmail Kartal ile yenersin ama sen ne oynuyorsun Mourinho ile?" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'li Trabzonspor ilk galibiyetini aldı, tecrübeli hoca net konuştu Şenol Güneş'li Trabzonspor ilk galibiyetini aldı, tecrübeli hoca net konuştu Haberi Görüntüle

''LİGİN EN KÖTÜSÜ FENERBAHÇE''

Tadic'i gol atmasına rağmen beğenmediğini dile getiren ve Sırp oyuncunun haftalardır kötü oyun sergilediğine dikkat çeken ünlü yorumcu, Sofyan Amrabat'ın 6 numara değil, stoperlerin arasında libero oynadığını aktardı. Jose Mourinho eleştirisine devam eden Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin ligin en kötü oynayan takımlarından biri olduğunu iddia etti.

Edin Dzeko, Dusan Tadic ve İsmail Yüksek'in geçen sezona göre düşüşte olduğunu belirten Nihat Kahveci, "Bunun sorumlusu Mourinho'dur" dedi.

Derbi göndermesi yapan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür diledi Derbi göndermesi yapan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür diledi Haberi Görüntüle

DZEKO'NUN PENALTISI

Öte yandan Nihat Kahveci, Edin Dzeko'ya yapılan müdahalenin penaltı olduğunu savundu ve "VAR yüzde 100 kanıt istiyor değil mi? Dzeko'nun pozisyonunda kanıt var. VAR çağırmalıydı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading