Yandex Metrica

Sitede Ara

Nihat Kahveci'den Okan Buruk için flaş eleştiri: Ben olsam istifa ederim

Nihat Kahveci'den Okan Buruk için flaş eleştiri: Ben olsam istifa ederim

Galatasaray’ın Adana Demirspor karşısındaki 5-1’lik galibiyetinin ardından Nihat Kahveci, Okan Buruk’un istifa etmesi gerektiğini söyledi. Kahveci, Buruk’un görevini zirvede bırakmasının daha doğru olacağını ifade etti.

Spor

01.09.2024, 16:51

Galatasaray’ın Süper Lig’de Adana Demirspor deplasmanında aldığı 5-1’lik galibiyet, spor yorumcusu Nihat Kahveci’nin gündemindeydi. Kahveci, Galatasaray’ın bu farklı galibiyetinin krizi tamamen çözemeyeceğini belirtirken, Okan Buruk’un performansı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kahveci, maçın ardından Kontraspor’da yaptığı değerlendirmede, "Bu kadar kaostan sonra 5 gol atıp kazanmak krizi çözmez ama galibiyet önemlidir" dedi.

Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını kaybetti Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını... Haberi Görüntüle

"OKAN BURUK'UN YERİNDE OLSAM GÖREVİ BIRAKIR GİDERİM"

Nihat Kahveci, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Young Boys maçının ardından bazı taraftarlar tarafından istifaya davet edilmesini eleştirerek, Buruk’un yerinde olsa görevinden ayrılacağını ifade etti. Kahveci, "Young Boys maçı sonrası camia ve taraftarın bazı tepkileri bana fazla geliyor. Yönetim ve Okan Buruk istifa etsin diyenler görüyorum. Ben Okan Buruk’un yerinde olsaydım ve bu tepkileri duysaydım, ben bırakırım görevimi. Zirvede bırakır giderdim" şeklinde konuştu.

Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal medya hesabından açıklandı Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN AVRUPA PERFORMANSI VE ICARDI'NİN DURUMU

Kahveci, Galatasaray’ın Avrupa arenasında zorlanacağını iddia ederken, özellikle Mauro Icardi’nin sakatlığına dikkat çekti. Icardi’nin arka adalesindeki problemin ciddi olabileceğini belirten ünlü yorumcu, "Fenerbahçe maçına yetişir mi yetişmez mi belirsiz" dedi.

Galatasaray'da beklenen ayrılık: Milli golcü Süper Lig ekibine kiralanıyor Galatasaray'da beklenen ayrılık: Milli golcü Süper Lig ekibine kiralanıyor Haberi Görüntüle

METEHAN BALTACI VE DAVINSON SANCHEZ KIYASLAMASI

Galatasaray’da Metehan Baltacı’nın performansını da değerlendiren Kahveci, oyuncunun sürpriz bir şekilde sahada yer almasına şaşırdığını dile getirdi. "Geçen sezon Eyüpspor'da ciddi süre aldı. Çabukluk, defans arkasına atılan topları kesme konularını düşündüğümde bir hatasında yanarsın. Nelsson'u, Abdülkerim'i kesecek bir performansı görmedim. Bu maçı kaldırdı ama Metehan'dan Davinson Sanchez çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!  İşte sağlık durumu... Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!... Haberi Görüntüle

JELERT VE DUBOIS KARŞILAŞTIRMASI

Son olarak, Galatasaray’ın transfer politikalarına da değinen Nihat Kahveci, Jelert'in 9 milyon euroluk bir futbolcu olmadığını ve Leo Dubois'nın daha iyi bir oyuncu olduğunu söyledi. Kahveci, "Jelert’e 9 milyon euro bonservis verdiler, yollayamazlar ama ben olsam Jelert'i gönderirdim. Dubois'yı tutardım. Bana söyleyin ne özelliği var? Şu ana kadar ben bir özelliğini göremedim. Bana göre büyük bir başarısızlık" şeklinde sözlerini tamamladı.

Nihat Kahveci’nin Okan Buruk ve Galatasaray ile ilgili bu sert eleştirileri, spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Özellikle Buruk’un geleceği hakkında yapılan yorumlar, Galatasaray taraftarları ve yönetimi tarafından nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading