Nihat Kahveci'den olay sözler: Bu adamın heykelini dikin!

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci Galatasaray'ın file bekçesi Fernando Muslera için şok sözler söyledi. Kahveci 'Muslera'nın heykelini diksinler gidiyorsa da. Bu sene iyi de kötü de oynasa dikilmesi gerekir.'' dedi. 

Spor

18.10.2024, 15:11

Galatasaray'da Okan Buruk'un, Fernando Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönme isteğini açıklaması futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, bu açıklamanın ardında Muslera'nın üzerindeki baskının azaltılmak istendiğini söyledi.

Ünlü yorumcu Kahveci, katıldığı bir YouTube kanalında gündem yaratan bomba sözler söyledi. Kahveci, Muslera'nın son dönemdeki agresif tavırlarının artan baskıdan kaynaklandığını dile getirdi. 

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk yine karşısında olacağız! Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce... Haberi Görüntüle

ELEŞTİRİYİ GÖZ ARDI ETMEDİ 

Kahveci, özellikle Young Boys maçındaki hareketleriyle dikkat çeken Muslera'ya "2. maçta gol sevinci yapan futbolcuya tekme atmasını hiç yakıştıramadım" diyerek eleştirilerini dile getirdi.

Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Haberi Görüntüle

MUSLERA'NIN HEYKELİNİ DİKİN 

Ancak Kahveci, Muslera'nın Galatasaray'a kattığı başarıları unutmamak gerektiğini vurguladı. 7 şampiyonlukla kulübün tarihindeki en başarılı kalecilerden biri olan Muslera'nın heykelinin dikilmesi gerektiğini belirten Nihat Kahveci, "Muslera sezon sonunda gitse bile, heykelini diksinler" dedi.

Beşiktaş'a İtalyan forvet! Sassuolo'nun golcüsü geliyor Beşiktaş'a İtalyan forvet! Sassuolo'nun golcüsü geliyor Haberi Görüntüle

KAHVECİ GS YÖNETİMİNE SESLENDİ 

Kahveci, Galatasaray yönetimine de bir çağrı yaparak, "Diyelim ki 2.5-3 milyon euro teklif edildi, Muslera kalır" ifadelerini kullandı. 

Bu yorumlar, Galatasaray taraftarları ve futbol camiası içinde geniş yankı uyandırırken, Muslera'nın geleceği üzerine de önemli bir tartışma başlatmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading