Yandex Metrica

Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı

Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'in yardımcıları belli oldu. Nuri Şahin, Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemde yardımcıları olan Joao Tralhao ve Ertuğrul Arslan'la birlikte eski takım arkadaşı Lukasz Piszczek'i de ekibine dahil etti.

Spor

27.06.2024, 15:17

Edin Terzic'in ayrılmasının ardından Borussia Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin'in teknik ekibi, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile duyuruldu. Şahin'in ekibinde, Antalyaspor'da beraber çalıştığı Portekizli Joao Tralhao ve 44 yaşındaki Ertuğrul Arslan yer alacak. Ayrıca, Borussia Dortmund'da uzun yıllar birlikte forma giydiği Lukasz Piszczek de Şahin'in ekibine katıldı.

Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye -Portekiz karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda? Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye... Haberi Görüntüle

TEKNİK EKİBİN DETAYLARI

Joao Tralhao: Portekizli yardımcı antrenör, Nuri Şahin'in Antalyaspor'da çalıştığı dönemde de yanında yer aldı. Tecrübeli antrenör, Şahin'in oyun felsefesine ve çalışma tarzına uyum sağladı.

Ertuğrul Arslan: 44 yaşındaki Türk antrenör, yine Antalyaspor'da Şahin'in ekibinde bulunmuştu. Arslan, Şahin ile başarılı bir işbirliği gerçekleştirmiş ve teknik ekibin vazgeçilmezlerinden biri olmuştu.

Lukasz Piszczek: Eski Borussia Dortmund oyuncusu, Şahin'in ekibine dahil edilen bir diğer önemli isim oldu. Piszczek, saha içindeki tecrübesi ve taktik bilgisiyle ekibe büyük katkı sağlayacak.

Çağlar Söyüncü transferi an meselesi! Kararını verdi Çağlar Söyüncü transferi an meselesi! Kararını verdi Haberi Görüntüle

ESKİ EKİPTEN AYRILANLAR

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Edin Terzic'in ekibinde yer alan Sven Bender ve Sebastian Geppert ise 30 Haziran tarihinde kulüpten ayrılacaklar. Nuri Şahin, ayrılan antrenörlere teşekkür ederek yeni ekibiyle çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

EURO 2024'e Türkiye damgası! En güzel goller bizden EURO 2024'e Türkiye damgası! En güzel goller bizden Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN'İN AÇIKLAMALARI

35 yaşındaki genç teknik adam, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İşbirliğimiz için Sven ve Sebastian'a teşekkür etmek istiyorum. Şimdi yeni ekibi ve hem kişisel olarak hem de içerik açısından çok değer verdiğim üç uzmanla değişimi sabırsızlıkla bekliyorum. Zaten Antalyaspor'da Joao ve Ertuğrul'la çalıştım. Sven Bender'in ne yazık ki yeni sezon için kulüpten ayrılacağının netleşmesi üzerine ilk tercihim Lukasz Piszczek oldu. Onunla özel bir bağım var, Sven'le çalışmaya devam etmeyi çok isterdim."

Türk Youtuber dünya gündeminde: Portekiz- Türkiye maçındaki Ronaldo karesi Türk Youtuber dünya gündeminde: Portekiz- Türkiye maçındaki Ronaldo karesi Haberi Görüntüle

GELECEK SEZON İÇİN BÜYÜK BEKLENTİLER

Nuri Şahin ve yeni teknik ekibi, Borussia Dortmund'un yeni sezonunda büyük hedefler peşinde koşacak. Taraftarlar, genç teknik adamın liderliğinde takımın başarılı bir performans sergilemesini bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading