Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a sert yanıt: Dortmund'un hoca yapma kriterlerini öğrenmek istiyorsan konuş!

Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a sert yanıt: Dortmund'un hoca yapma kriterlerini öğrenmek istiyorsan konuş!

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin,  Sergen Yalçın'ın kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

Spor

20.10.2024, 14:35

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, katıldığı bir canlı yayında Sergen Yalçın'ın eleştirilerine yanıt verdi. Yalçın, "Nuri Şahin, nasıl Dortmund’a hoca oldu, anlamlandıramadım." demişti. Şahin, bu sözlere mizahi bir dille karşılık vererek, "Söylediklerine güldüm. Bence komik. Reyting için yapılıyor, 'ona buna sallayayım' diyerek." dedi.

Açıklamalarında, bu tür yorumların kendi hayat görüşüne uymadığını vurgulayan Şahin, "Oyun konuşulmuyor." ifadesini kullandı. Dortmund'un kendisini hoca yapma kriterleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlerin ilgili departmanlarla iletişime geçebileceğini belirtti. 

Guardiola'nın basın toplantılarına olan hayranlığını dile getiren Şahin, "İspanyol bir hoca ile karşılaşacak olursa onu över. İzlemelerini tavsiye ederim." dedi. Türk futboluna da değinen Nuri Şahin, genç yetenek Arda Güler ile gurur duyduğunu ve diğer Türk antrenörlerin de başarılı olmasını diledi.

Şahin, oğlu ile yaptığı bir konuşmayı da paylaşarak, "Oğlum yanıma gelip, 'Baba, ne komik bir yorum' dedi. Daha 13 yaşında." sözleriyle sonlandırdı. Bu açıklamalar, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading