Yandex Metrica

Nuri Şahin'den Türk yıldıza kanca! Dortmund resmen devrede

Nuri Şahin'den Türk yıldıza kanca! Dortmund resmen devrede

Borussia Dortmund, Türk futbolunun gün geçtikçe beğeni toplayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için ciddi bir hamle yapıyor. Bundesliga ekibi, milli futbolcu için resmi teklifini iletti.

Spor

22.06.2024, 17:44

Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu için yaptığı teklif, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Sport Italia'nın haberine göre, Alman temsilcisi Ferdi Kadıoğlu için 18-20 milyon Euro bonservis bedeli ve ek olarak bonuslar önerdi. Fenerbahçe, bu rakamı yeterli bulmuyor ve milli futbolcu için bonuslar hariç 25 milyon Euro talep ediyor.

Hamza Hamzaoğlu'ndan Milli Takım için çarpıcı açıklama: Bizim ortamız yok Hamza Hamzaoğlu'ndan Milli Takım için çarpıcı açıklama: Bizim ortamız yok Haberi Görüntüle

TRANSFER GERÇEKLEŞİRSEREKOR KIRILACAK

Ferdi Kadıoğlu'nun Borussia Dortmund'a transferi gerçekleşirse, bu transfer Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli satışlarından biri olacak. 24 yaşındaki futbolcu için istenen 25 milyon Euro, kulüp tarihinde bugüne kadar elde edilen en yüksek transfer geliri olacak. Daha önce Vedat Muriqi ve Elvir Baljic, 21 milyon Euro'ya transfer olarak bu alandaki rekoru elinde bulunduruyordu.

Milli takım maçına şikeci hakem skandalı: 6 ay ceza aldı, itirafçı olup kurtuldu Milli takım maçına şikeci hakem skandalı: 6 ay ceza aldı,... Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU'NUN PERFORMANS VE GELECEK BEKLENTİSİ

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon toplamda 52 maça çıkarak 4414 dakika sahada kaldı. Başarılı futbolcu, bu süre zarfında 3 gol atıp 5 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. 2018-19 sezonunda NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu performansıyla dikkat çeken milli futbolcunun geleceği, transfer döneminin en çok konuşulan konularından biri olmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading