Nwakaeme takımından ayrıldı: Trabzonspor'a geri dönecek mi?

Nwakaeme takımından ayrıldı: Trabzonspor'a geri dönecek mi?

Trabzonspor taraftarının sevgilisi haline gelen Anthony Nwakaeme Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha'dan resmen ayrıldı. Peki Nwakaeme Trabzonspor'a geri gelecek mi?

Spor

31.05.2024, 22:25

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Fayha ile yollarını ayırdı. Yapılan paylaşımda Anthony Nwakaeme'ye teşekkür edilerek yolların ayrıldığı belirtildi.

2022 yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılan Nijeryalı oyuncu, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha ile anlamıştı. Bu sezon Suudi ekibiyle çıktığı  27 maçta Nwakaeme; 6 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

Anthony Nwakaeme

Anthony Nwakaeme

Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler Haberi Görüntüle

NWAKAEME TRABZONSPOR'A GERİ DÖNECEK Mİ?

Trabzonspor forması ile şampiyonluk yaşayan Nwakaeme'nin Trabzonspor'a dönme ihtimali oldukça kuvvetli olasılık olarak gözüküyor. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Öncelikle şunu söylemek isterim, bizim yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Takımdan bir yabancı oyuncunun ayrılması halinde hocamızın da talebiyle, ekonomik şartlarımızın da elverdiği oranda transfer yapacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Sözlerine devam eden başkan, "Ancak Nwakaeme’nin takımı ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve şu anda da oldukça yüksek maliyetle forma giyiyor. Bizim şu anda oyuncuyu o maliyetlerle yeniden takımımıza katmamız çok zor. Hatta imkansız diyebilirim. Oyuncunun takımındaki alacaklarından fedakarlık yaparak Trabzonspor’a geleceği yönünde de şu ana kadar bize gelen bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika... İzlanda-Türkiye maçında 11'le belli oldu Son dakika... İzlanda-Türkiye maçında 11'le belli oldu Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DA HARİKALAR YARATMIŞTI

Nwakaeme Trabzonspor formasıyla 145 resmi maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu, 47 gol - 40 asistlik bir performans sergilemişti. Nwakaeme; Trabzonspor ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Habere Tepki Ver

5

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading