Yandex Metrica

Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer...

Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı takımın Adana Demirspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Buruk, takımın performansını övdü, ancak maçın son yarım saatinde disiplinsizlikten memnun olmadığını belirtti. Ayrıca Mauro Icardi'nin sakatlığı ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

01.09.2024, 11:01

Galatasaray'ın Adana Demirspor karşısında aldığı 5-1'lik galibiyetin ardından Okan Buruk, takımın genel performansından memnun olduğunu dile getirdi. Maça hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirten Buruk, "Metehan'ın güzel ve uzun pasıyla ilk golü bulduk. Metehan, bütün aksiyonlarında büyük bir başarı sağladı" dedi.

Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Haberi Görüntüle

"SON YARIM SAAT KÖTÜ OYNADIK"

Maçın son yarım saatinde takımının oyun disiplininden uzaklaştığını vurgulayan Buruk, "İyi bir galibiyet aldık ama maçın son yarım saatini çok kötü oynadık. Belli bir dakikadan sonra kontağı kapattık ve rakip de biz de oyun disiplininden uzaklaştık. Bu durum benim hoşuma gitmedi" ifadelerini kullandı.

Milli Takım'ın maçı ne zaman ve hangi takımla oynanacak? Milli Takım'ın maçı ne zaman ve hangi takımla oynanacak? Haberi Görüntüle

"BU ARA BİZE İYİGELECEK"

Galibiyetten memnun olduğunu ifade eden Buruk, milli maç arasının takıma iyi geleceğini belirtti. "İlk yarıdaki oyunumuz önemliydi. İstediğimiz galibiyeti aldık. Üç maçta 9 puan topladık. Bu ara bize iyi gelecek ve ardından daha verimli bir lig bizi bekliyor. Transferleri de tamamladığımızda çok güçlü bir Galatasaray kadrosu olacak" dedi.

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Haberi Görüntüle

ICARDI'NİN SAKATLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA

Mauro Icardi'nin maç sırasında yaşadığı sakatlıkla ilgili konuşan Buruk, "Icardi ile konuştum. Topa vurmak isterken bir ağrı hissetti ama çok kötü bir durum olmayabilir. İlk görüntü kötüydü ancak büyük bir adale sakatlığı olduğunu düşünmüyorum. İstanbul'a döndüğümüzde MR çekilecek ve durumu netleşecek. Ancak bir süre bizden uzak kalacak" açıklamasını yaptı.

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Haberi Görüntüle

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Transfer dönemi hakkında da bilgiler veren Buruk, sol bek pozisyonuna hızlı bir takviye yapmayı planladıklarını söyledi. "Her bölgeyi güçlendirmek istiyoruz. Sol bekte eksiğiz. Köhn gitti, Dubois'nın sözleşmesini feshettik. Sol beke hızlıca bir takviye yapmak istiyoruz. Diğer mevkilerle ilgili de net karar vereceğiz, Avrupa listesi için ayın 4'üne kadar vaktimiz var. O tarihe kadar transferi bitirip tam kadromuzu oluşturmak istiyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading