Yandex Metrica

Okan Buruk'tan 11 için radikal karar! Forvet değişiyor

Okan Buruk'tan 11 için radikal karar! Forvet değişiyor

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray, Young Boys'u konuk edecek. Teknik direktör Okan Buruk, kritik maç öncesinde Michy Batshuayi'yi ilk 11'e alarak radikal bir değişiklik yapmayı planlıyor.

Spor

26.08.2024, 15:04

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray, yarın İsviçre temsilcisi Young Boys'u ağırlayacak. Bu karşılaşma, sarı-kırmızılılar için büyük önem taşıyor çünkü galip gelmeleri halinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılma hakkı elde edecekler.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu kritik maç öncesinde ilk 11'de bazı radikal değişiklikler yapmayı planlıyor. Özellikle forvet hattında dikkat çeken bir değişiklik söz konusu. Buruk, Dries Mertens yerine Michy Batshuayi'yi ilk 11'de görevlendirmeyi düşünüyor. Bu karar Galatasaray'ın hücum gücünü artırmak ve erken bir gol bulmak için stratejik bir hamle olarak görülüyor.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Haberi Görüntüle

BEKLENEN İLK 11

Haberde, Galatasaray'ın Young Boys karşısında sahaya süreceği muhtemel ilk 11 şu şekilde belirtildi:

  • Forvet hattı: Michy Batshuayi'nin yanı sıra Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu yer alacak.
  • Orta saha: Lucas Torreira ve Gabriel Sara.
  • Savunma: Elias Jelert, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Derrick Köhn.
  • Kaleci: Fernando Muslera

Bu arada, sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in durumu maç günü netlik kazanacak. İlk Young Boys maçında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ve cezası nedeniyle ilk maçta yer alamayan Kaan Ayhan rövanş karşılaşmasında sahada olacak.

Galatasaray, bu kritik maçta taraftarının desteğiyle Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefliyor. Okan Buruk'un radikal kadro değişikliği, maçın sonucunu belirleyici bir faktör olabilir.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading