Okan Buruk’tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok!

Okan Buruk’tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'a yönelik yapılan açıklamalara yanıt verdi. Buruk, özellikle Acun Ilıcalı'nın kendi hakkında yaptığı konuşmanın kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.

Spor

13.10.2024, 14:47

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, katıldığı bir Tv programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Buruk, Ilıcalı ile ilgili konuşmayı gereksiz bulduğunu, bu tür konulara takılmaması gerektiğini vurguladı. Televizyon programlarında yaşanan gelişmelerle ilgili de yorumda bulunarak, şu ana kadar bir takımın lehine veya aleyhine herhangi bir televizyon gezisinin olmadığını belirtti.

TEKNİK ADAM SAHADA İŞİ VAR

Buruk, federasyona başvurular ve çeşitli itirazlar hakkında da konuşarak, "Fahiş, çok büyük bir hata olmadıkça federasyona gitmenin yanlış olduğunu düşünüyorum" dedi. Teknik direktör, saha dışındaki gelişmeler yerine işinin, sahada teknik adamlık yapmak olduğunu ifade etti.

SAKİN KALMAYI TERCİH EDİYORUM

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde José Mourinho’nun kendisi ve kulüp hakkında söylediği sözlere de atıfta bulunan Buruk, gerilimi artırmak yerine sakin kalmayı tercih ettiklerini, tartışmalara girmemek gerektiğini söyledi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading