Yandex Metrica

Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem

Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun Galatasaray'la ilgili açıklamalarına karşılık veren Okan Buruk, '' Jose Mourinho’nun ne yapmak istediğini anlıyorum. Ben Mourinho’nun oltasına gelmem'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor

03.09.2024, 10:06

Galatasaray'ın teknik direkötürü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin Portekizli hoca Jose Mourinho'nun sarı kırmızılı takım hakkındaki açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Buruk, TV100 yaptığı açıklamada ''Jose Mourinho’yu çok iyi tanıyorum ve demeçleriyle ne yapmak istediğini anlıyorum. Chelsea’de, Real Madrid’de ve Roma’da ne yaptıysa onu yapmak istiyor. En güçlü gördüğü rakibe karşı psikolojik savaş başlatıp ekstra baskı oluşturmaya çalışıyor. Ben Mourinho’nun oltasına gelmem'' ifadelerini kullandı.

Ona gerekmedikçe cevap vermeyeceğini vurgulayan Buruk, ''Herkes kendi takımıyla ilgilensin, bu herkes için daha iyi. Birbirimizi çok özlediysek 6. haftada hasret gideririz'' dedi.

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Haberi Görüntüle

MOURİNHO NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Mourinho, Alanyaspor maçı sonrası "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Portekizli hoca daha önce de "Emin olduğum bir şey var ki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kart görmeden sahaya 4 metre girebiliyor. Ancak ben 1 metre bile kart görmeden giremiyorum. Galatasaraylı bir futbolcu başka bir oyuncunun suratına yumruk atıp kart görmeyebiliyor. İlk haftada bunu öğrendim" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading