Okan Buruk'tan Davinson Sanchez'e özel karar!

Okan Buruk'tan Davinson Sanchez'e özel karar!

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Davinson Sanchez, ilk maçında göz doldurdu ve teknik direktör Okan Buruk'un yeni savunma lideri olma yolunda ilerliyor.

Spor

23.01.2024, 21:27

Galatasaray'ın Tottenham'dan transfer ettiği Davinson Sanchez, ilk kez forma giydiği Başakşehir maçında olağanüstü bir performans sergiledi. 9.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı bu yıldız futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımın savunmasının yeni lideri olma yolunda hızla ilerliyor.

Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN ÖZEL PLANI

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, transfer döneminde Sergio Ramos'un yerine tercih ettiği Davinson Sanchez'i takımın yeni savunma lideri yapmayı planlıyor. Başakşehir maçındaki etkileyici performansıyla Buruk'u ve Galatasaray taraftarlarını mest eden Sanchez, gelecekteki maçlarda ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olması bekleniyor.

Tarihi an yaşanıyor: Avrupa Süper Ligi'nin ilk maçları beli oldu! Ne zaman başlıyor? Tarih verildi... Tarihi an yaşanıyor: Avrupa Süper Ligi'nin ilk maçları beli oldu!... Haberi Görüntüle

YARIN İSTANBULSPOR İLE KARŞILAŞACAKLAR

Galatasaray, Süper Lig'de yarın saat 20:00'de İstanbulspor ile oynayacağı erteleme maçına odaklanırken, Davinson Sanchez'in bu maçta da gösterdiği liderlik ve performansla dikkat çekmesi bekleniyor. Galatasaray camiası, yeni transferin takımın savunma hattına getirdiği güçlendirme ile umutlu bir şekilde sezonu sürdürmeye hazırlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading