Yandex Metrica

Sitede Ara

Okan Buruk'tan derbi için flaş Sara kararı!

Okan Buruk'tan derbi için flaş Sara kararı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde Dries Mertens’i yedeğe çekerek 10 numara pozisyonunda Gabriel Sara’yı oynatmayı planlıyor.

Spor

19.09.2024, 10:58

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yle karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Okan Buruk’un derbi öncesi önemli taktik değişiklikler yapacağı konuşuluyor.

Manchester City küme mi düşecek? Şampiyonlar Ligi de tehlikede Manchester City küme mi düşecek? Şampiyonlar Ligi de tehlikede Haberi Görüntüle

GABRIEL SA'YA KRİTİK ROL

Milliyet'in haberine göre, Buruk, Dries Mertens'i yedeğe çekip, 10 numara pozisyonunda Gabriel Sara’yı sahaya sürmeyi düşünüyor. Okan Buruk’un bu kritik kararı, derbi maçının kaderini değiştirebilecek bir hamle olarak dikkat çekiyor.

Bir dünya yıldızı daha geliyor! Osimhen sonrası bir bomba daha: Süper Lig alev alacak Bir dünya yıldızı daha geliyor! Osimhen sonrası bir bomba daha:... Haberi Görüntüle

TORREIRA'NIN YANINA BERKAN YADA KEREM DEMİRBAY HAMLESİ

Gabriel Sara’nın hücuma yönelik daha ileri bir pozisyonda oynayacağı bu stratejide, orta sahada Lucas Torreira’nın yanında Berkan Kutlu’nun oynaması planlanıyor. Alternatif olarak, Okan Buruk’un Kerem Demirbay'ı da bu pozisyonda değerlendirme ihtimali bulunuyor.

20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu konuşuyor 20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu... Haberi Görüntüle

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Galatasaray’ın yeni transferleri Osimhen, Sallai ve Jakobs'un da derbide ilk 11’de yer alacakları bildirildi. Buruk, kadrodaki bu yeni isimlerle Fenerbahçe karşısında güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading