Yandex Metrica

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması! Derbide oynayacak mı?

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması! Derbide oynayacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK karşısında alınan galibiyeti değerlendirirken, Fenerbahçe derbisi öncesi Mauro Icardi'nin durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

18.09.2024, 13:11

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup ederek liderlik yarışındaki iddiasını sürdürdü. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Buruk, galibiyetin önemine değinirken, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında da kritik açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, takımın genel performansından memnun olduğunu belirterek, “Kazanıp hem liderliği almak hem de oyunumuzu geliştirmek istiyorduk. İlk yarıda üretkenliğimiz çok iyiydi, ancak ikinci yarıda biraz tempomuz düştü. Yine de genel performanstan memnunum. Fenerbahçe maçı öncesinde bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Haftaya derbiyi kazanmak için sahada olacağız.” dedi.

Yabancı oyuncu kuralı değişti mi? TFF yabancı kuralı için ne kadar verdi? Yabancı oyuncu kuralı değişti mi? TFF yabancı kuralı için ne... Haberi Görüntüle

BURUK'TAN YUNUS VE BARIŞ'A ÖVGÜ

Gaziantep FK karşısında Galatasaray’a galibiyeti getiren goller Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Michy Batshuayi'den geldi. Okan Buruk, özellikle Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'ın performanslarından memnun olduğunu ifade etti. Buruk, “Yunus’un maç oynaması gerekiyordu. Bugünkü golüyle üzerindeki yükü attı. Barış’ın attığı gol de onun için moral oldu. Her ikisinin de performansı bizi memnun etti.” şeklinde konuştu.

Manchester City'nin yıldızı isyan etti: Bizim de canımız var, futbolu bırakacağım Manchester City'nin yıldızı isyan etti: Bizim de canımız var, futbolu... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE DERBİSİ ÖNCESİ HEDEF: KAZANMAK

Fenerbahçe derbisi için de görüşlerini paylaşan Okan Buruk, derbinin önemine dikkat çekti. “Fikstür çekildiğinden beri bu maçın heyecanını yaşıyoruz. Sakin kalmalı ve oyuna odaklanmalıyız. Hepimiz için futbolun konuşulduğu, hakemin değil oyunun performansının öne çıktığı bir derbi olmasını diliyorum. Kazanmak için sahada olacağız." dedi.

TRT 1'de bugün hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi şifresiz maç programı... TRT 1'de bugün hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi şifresiz... Haberi Görüntüle

ICARDI DERBİDE YOK

Fenerbahçe derbisi öncesi en çok merak edilen konulardan biri Mauro Icardi'nin sahada olup olmayacağıydı. Buruk, yıldız golcünün derbide forma giymeyeceğini belirterek, “Icardi’nin tedavisi devam ediyor. Şu an oynamaya hazır değil ve Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak. Tedavi süreci en az bir hafta daha sürecek.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading